- HSMAI med kraftig satsing i Norge!
- Feiring av suksess og fremragende prestasjoner: Reiselivsbransjens beste ble hedret på HSMAI Awards Norway 2023
- De nominerte til HSMAI Awards Norway 2023 er…
- Connecting Future Leaders er tilbake igjen torsdag 14. mars på Scandic Solli!
- Meld deg på Møte- og Eventbørsen 2024!
Årets kokkefinalister klare
NM 2012 er det 23. norgesmesterskapet i kokkekunst. Konkurransen arrangeres denne gang på Storhusholdningsmessen Meny 2012 i Trondheim. Dato for arrangementet er 26. og 27. september.
Tolv deltagere skal konkurrere om den prestisjetunge tittelen og HM kongens pokal.
Følgende ellever kokker, i tillegg til utfordrer Christian Andre Pettersen, som skal forsvare fjorårets NM-tittel, er av Juryen tatt ut til finalen:
Fornavn |
Etternavn |
Bedrift |
Eliassen | Sigve | Rica Nidelven Hotel, Trondheim |
Fagerøy | Reneè B | Rica Bakklandet Hotel, Trondheim |
Haglund | Odd Ivar | Brasseri Fengselet, Hønefoss |
Sveian | Martin | Tango Bar & Kjøkken, Stavanger |
Buserud | Bjørnar | Rica Nidelven Hotell, Trondheim |
Engh | Sebastian S. | Vertshuset Curtisen, Halden |
Klempe | Håvard | Rica Nidelven Hotell, Trondheim |
Borgan | Thomas Johansen | Rica Nidelven Hotell, Trondheim |
Solbakk | Håkon | Rica Nidelven Hotell, Trondheim |
Risan | Mads Georg | Rica Nidelven Hotell, Trondheim |
Fagerholt | Stig Harris | Gastronomisk Institutt |
Kokkene skal komponere en treretters meny til tolv personer, av årets utvalgte råvarer. Alle hovedråvarer blir utlevert på konkurransedagen. Det meste av tørrvarer vil finnes på stedet. Spesielle råvarer må deltagerne selv ta med seg, etter avtale med arrangør.
Les mer om norgesmesterskaper her