WiFi-pris til Norwegian

Laptop og fly

I uken som gikk vant Norwegian den prestisjetunge Passenger Choice Awards 2012 for sitt Internett om bord, skriver selskapet i en pressemelding.

Flyselskapet konkurrerte mot store internasjonale flyselskaper, som Virgin America, Emirates, Oman Air og Gulf Air. Det er passasjerene selv om har kåret Norwegians flynett til det beste i verden. Prisen ble delt ut i Long Beach i California, USA.

Norwegian ser på prisen som bevis for at selskapets satsing på gratis Internett er blitt lagt merke til langt utenfor Skandinavias grenser, og skrivet at det er spesielt gledelig er det at det er passasjerene selv som har kåret selskapet til best i verden i denne kategorien.

Norwegian har i dag en flåte på 46 nyere Boeing 737-800, som er utstyrt med gratis Internett. Selskapets samlede flyflåte har en gjennomsnittsalder på under fem år, noe som gjør den til en av de aller mest moderne i Europa. Alle de nye flyene i selskapets flåte skal ha Internett i løpet av neste år.