Årets Unge ledere-juryen er klar

Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.Administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels er utnevnt til juryleder for Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder, som kåres i regi av HSMAI samt magasinet og nettstedet HRR. Tirsdag 9. oktober skal prisvinnere utropes.

Prisutdelingen foregår på Radisson Blu Scandinavia Hotel, i forbindelse med HSMAI-dagen. Det forventes over 200 personer til arrangementet.

I tillegg til Thorvaldsen, har også følgende fått plass i juryen som skal hedre unge og talentfulle kandidater innen reiselivsbransjen:

  • Area Human Resources Director Nordic, The Rezidor Hotel Group og District director Park Inn Nordic Fredrikke Næss
  • Konsernsjef Fredrik Utheim i Rica Hotels
  • Innovasjonsarkitekt Terje Sand i Brand Management Group
  • Konserndirektør André Schreiner Quality Resort
  • Adm. dir. Jens B. Raanaas i AS Pals
  • Sjefredaktør Hans Kristiansen i HRR
  • Adm. dir. Ingunn Hofseth i HSMAI

Prisene deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller ved at de har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner.

HSMAI-sjef Ingunn Hofseth (bildet) gleder seg til juryering, og etter hvert utdeling av priser. Teksten fortsetter etter bildet.

Ingunn Hofseth tester servicen hos Preus Foto på Majorstua i Oslo.

– Formålet med prisen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter. Dette er priser for hele bransjen, sier hun.

Premien til Årets Unge Hotelier er tre valgfrie PDP-kurs, à tre dager, ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Her er det mulig å tilpasse undervisningen etter egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.

– De som blir nominert må være bosatt i Norge samt være under 35 år. De kan heller ikke ha mottatt prisen tidligere. Dessuten må man ha en lederstilling. Man må også jobbe i reiselivsbransjen for å bli nominert, sier Hofseth.

Bilde 1: Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.
Bilde 2: Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway.