Ingunn Weekly: HSMAI gratulerer!

Ingunn Hofseth, Anette Julie Qvist og Tarje Hellebust på TV 2s God Morgen, Norge onsdag morgen. Foto fra TV 2

HSMAI gratulerer alle nominerte og vinnere på tirsdag kveld. Det var veldig gledelig å se så mye engasjement, dyktighet og glede på tirsdag. Mer om de enkelte vinnerne finner du i denne utgaven av HSMAI Weekly.

Vi har allerede fått mye presseomtale, men mer kommer de nærmeste ukene og månedene. Se det foreløpige per i dag bak denne pekeren.

Jeg var på TV 2s frokost TV i går, onsdag, sammen med Tarje Hellebust fra Carlson Rezidor og Anette Julie Qvist fra Baker Hansen. Moro å kunne spre budskapet om viktigheten av god service.

HSMAI ønsker å takke komiteen som har jobbet med programmet for selve dagsarrangementet, som bestod av:

  • Lars Listhaug, general manager, Radisson Blu Scandinavia Hotel (leder)
  • Christian Arnet, general manager, Thon Hotel Europa
  • Siri Løining Kolderup, prosjektleder, The Thief Nordic Hotels & Resorts
  • Sverre Høven, direktør kommersiell og operation, Flytoget
  • Toril Flåskjer, general manager, Scandic Asker
  • Nico B. Vold, senterleder, Sandvika Storsenter
  • Jan Erik Rivelsrud, prosjekt- og konseptutvikler, Rica Hotels
  • Hilde Charlotte Solheim, reiselivsdirektør, Hovedorganisasjonen Virke
  • Ståle Stokke, project manager, HSMAI

Tusen takk for et meget godt samarbeid og et godt utført arbeid!

Lasse Gimnes, juryleder for Serviceløft 2012

Tusen takk også til de to juryene for henholdsvis Årets Serviceløft 2012, Årets Unge Hotelier og Årets Unge Ledere i Reisebransjen. Takk til jurylederne Lasse Gimnes (bildet over) og Morten Thorvaldsen (bildet under) som begge to er Fans of Good Service.

Morten Thorvaldsen, juryleder for Årets Unge 2012

Men det er det veldig mange andre som er også. Se flere bilder her.

HSMAI er midt i planleggingsfasen for prosjektet vi omtaler som Fans of Good Service. Vi får veldig god mottagelse på dette initiativet, som strekker seg langt utover reiseliv. Her skal det løftes i flokk, sammen med andre. Vi har med oss mange regionale og nasjonale ambassadører, som viser tommelen opp for Fans of Good Service. Det vil være alt i fra ordførere, næringslivstopper, nasjonalt og regionalt, politikere, kjendiser, studenter og vanlige folk. Ta kontakt om du ønsker å engasjere deg.

Det handler om å skape stolthet over å kunne yte service overfor andre, og skape en mer gjestfri bedriftskultur. Vi ønsker derfor å løfte i flokk, sammen med næringslivet og andre organisasjoner, som næringsforeningene og handelsforeningene. Det handler om bedriftskultur, som starter i styrerommet og i toppledelsen. Vi samarbeider nært med Vertskapet Utvikling, som en av initiativtakerne. Aker Brygge har også kommet med som nær samarbeidspartner.

Vi jobber med våre ulike planer for 2013, og det innebærer blant annet at vi skal på radioen igjen og kåre hverdagsheltene. Vi skal ha «egne » Fans of Good Service-biler, som vi skal reise rundt i landet med i sommer, og møte hverdagsheltene. Disse skal premieres. Dette blir et vinn-vinn prosjekt for dem som er med. Noen bidrar med penger, andre med varer, tjenester og/eller kompetanse.

Vi har akkurat laget en egen Facebook-side for dette initiativet. Der skal vi kunne fremme de gode eksemplene. Aldri de dårlige. Eventuelle dårlige erfaringer på service skal ikke postes der, og vil i så fall bli fjernet. Fint om du kan gå inn og like siden her.

Nå retter vi blikket mot de andre store aktivitetene, som skjer i januar. Allerede onsdag 9. januar arrangeres den nye konferansen hvor all fokus er på salg og markedsføring. Torsdag 10. januar er det Møtebørsen, og på kvelden samme dag arrangerer vi, tradisjonen tro, HSMAI-prisene – de anerkjente markedsføringsprisene.

Parallelt med alt dette, arbeider HSMAI med å styrke seg økonomisk, etter de økonomiske utfordringene vi har vært gjennom de siste årene. Vårt klare mål er at i februar 2013 er de utfordringene over, én gang for alle. Jeg er spesielt takknemlig overfor de av dere medlemmer som har sagt seg villig til å bidra til at vi når vårt mål.

Allerede torsdag 25. oktober har vi vårt neste arrangement, som er BTC – et kveldsarrangement for både kunder og medlemmer.

Ingunn Hofseth. ThumbnailSett av tiden og bli med oss videre!

Ha en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Ingunn Hofseth, Anette Julie Qvist og Tarje Hellebust på TV 2s God Morgen, Norge onsdag morgen. Foto fra TV 2