Prisdryss til DFDS Seaways

Vivian Sivertsen, country manager, DFDS Seaways

DFDS Seaways, som i Norge daglig seiler Oslo–København, har vunnet to av reiselivsbransjens gjeveste priser, skriver rederiet i en pressemelding.

Selskapet ble nylig kåret til Europas beste fergeselskap av World Travel Awards, som ansees som reiselivsnæringens Oscar-utdeling. Omtrent samtidig mottok rederiet prisen for Beste passasjerrederi som seiler mellom Danmark og utlandet, i prestisjefulle Danish Travel Awards.

– Det er en stor ære å bli hedret med disse prisene, og at DFDS hevder seg så bra internasjonalt, gjør noe med stoltheten vår. Her i Norge er vi nok litt ekstra stolte over prisen for beste passasjerrederi, gitt at dette gjelder ”vår” strekning mellom Oslo og København, sier Vivian Sivertsen, adm. direktør for DFDS Seaways i Norge.

– Det som er ekstra stas, er at vinnerne av årets Danish Travel Awards er kåret på basis av et representativt utvalg danske forbrukere. I praksis vil det si at det er våre gjester som har kåret oss til vinner, og når vi vet at service, kundetilfredshet og produktutvikling er noen av parameterne vi er målt på, er det samtidig en tilbakemelding til alle våre medarbeidere om at vårt kontinuerlige arbeid på disse områdene gir resultater, sier Sivertsen.

Det er sjette gang DFDS Seaways vinner Danish Travel Award, mens rederiet har mottatt prisen for Beste Europeiske fergeselskap i World Travel Award hele fem ganger, senest i 2011. Da vant de også prisen for Verdens beste fergeselskap.

World Travel Awards ble etablert i 1993, og anerkjenner, belønner og feirer fortreffelighet på tvers av alle sektorer i den globale reise- og turistindustrien.

Foto: Foto: Vivian Sivertsen, country manager, DFDS Seaways