God vekst for Norwegian

Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian

Passasjerveksten fortsatte for Norwegian i oktober måned, med en økning på ni prosent, sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge en pressemelding fra selskapet.

I oktober i år fløy 1.646.938 passasjerer med flyselskapet. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med elleve prosent, mens kapasiteten økte med 15 prosent. På inntektssiden er også tallene positive, med en økning i enhetsinntekten (RASK) på fire prosent. Fyllingsgraden var 78 prosent i oktober.

– Jeg er godt fornøyd med månedens trafikktall, ikke minst at enhetsinntektene fortsetter å øke. Passasjerveksten betyr at vårt tilbud, om flere ruter til enda flere destinasjoner, er blitt meget godt mottatt av kundene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian opererte 99,3 prosent av de planlagte flyvningene i oktober, hvorav 86,9 prosent til oppsatt rutetid.

Foto: Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian