SAS styrker seg i Finland

SAS attendant

Det finske datterselskapet til SAS, Blue1, gjøres om til et produksjonsselskap, med primæroppgave å levere operasjonelle flytjenester for SAS’ rutenettverk, forteller selskapet i en pressemelding.

SAS overtar ansvaret for den kommersielle operasjonen. Dette er i tråd med SAS’ 4excellence-program, og styrker selskapets posisjon på det finske markedet.

– Finland er vårt fjerde nordiske hjemmemarked, og vi har restrukturert rutenettverket vårt i Finland siden begynnelsen av året. Vi flyr nå direkte mellom flere regioner i Finland og Skandinavia, og kompletterer dermed vårt rutenettverk i SAS og Star Alliance. Vi bruker nå SAS-merkevaren til å demonstrere vårt sterke tilbud og unike kundefordeler, også på det finske markedet, sier Joakim Landholm, Executive Vice President Commercial i SAS.

English: Blue1 logo
Blue1. (Photo credit: Wikipedia)

fly Helsinki – resten av Finland, og også på enkelte fly til Oslo eller fly til Stockholm fra Finlands hovedstad, vil en bli håndtert av Blue1.

– Blue1 vil fokusere på sin operasjonelle styrke og fortsette å drive sine nåværende ruter for SAS. Punktligheten vår er den beste i Europa og fokuset er mer enn noen sinne på å levere service i høyeste klasse, sier Janne Hattula, Managing Director & COO i Blue1.

Enhanced by Zemanta