Fjordperlen Scandic Fornebu

Bærumsordfører Lisbeth Hammer Krog klipper slipset på hotelldirektør Nicklas Lindström, som markering av at Scandic Fornebu er offisielt åpnet. Foto fra Scandic

Scandics nye hotell på Fornebu blir et unikt konferansehotell, med en fantastisk beliggenhet. Det er et av Oslos største konferanseanlegg, og blir også Scandics største, med en konferansekapasitet på 1850 personer. Hotellet har 334 rom, fordelt på seks etasjer, heter det i en pressemelding fra Scandic.

Det var bærumsordfører Lisbeth Hammer Krog som sto for den offisielle åpningen av hotellet, da hun kuttet av slipset til hotelldirektør Nicklas Lindström. Og gjestene lot til å trives:

– Det er et lekkert hotell Scandic har fått, med en god beliggenhet, og under åpningsfesten var det ikke spart på noe. Jeg kan bare bøye meg i støvet og gratulere Scandic med deres nye flaggskip, sier HSMAIs administrerende direktør Ingunn Hofseth, som var blant gjestene torsdag kveld. Teksten fortsetter etter bildet.

Heller ikke utendørsstemningen var det noe å si på, da Scandic Fornebu åpnet torsdag kveld. Foto fra Scandic

Undervannstema

Det nye Scandic Fornebu har fått et moderne og sofistikert interiør, med inspirasjon fra havets dyp. Lyssettingen gjør at det føles som om solen aldri går ned, og store glassflater slipper inn mye lys og gir mulighet til å nyte utsikten over fjorden.

Fokus på god mat og trivsel

Scandic ønsker at hotellet skal være en lokal møteplass, og håper alle naboer tar hotellet i bruk, når dørene åpnes. Teksten fortsetter etter bildet.

Gjestene ble underholdt etter alle kunstens regler, da Scandic Forenu åpnet torsdag 29. november 2012. Foto fra Scandic

Med sin nærhet til sjøen, har også restaurantens meny hentet inspirasjon fra havet – hotellets spesialitet er Rolftangens fiskesuppe. Denne kan nytes på hotellet, men finnes også som en del av hotellets take-away-tilbud.

De 334 gjesterommene har ulike fargekombinasjoner. Interiøret er designet for å gi gjestene både inspirasjon og mulighet til å lade batteriene. I tillegg til fokuset på design, er miljø et viktig aspekt i hotellets innredning. Det er bygget etter Svanemerkets kriterier, og på samtlige hotellrom er 98 prosent av innredningen resirkulerbar. Teksten fortsetter etter bildet.

Et festpyntet interiør ved Scandic Fornebu. Foto fra Scandic

Kort vei til Oslo

Rett utenfor døren til hotellet, har gjestene tilgang til fantastiske uteområder, med badestrender, turløyper, og en rekke fritidstilbud i umiddelbar nærhet. Likevel er det bare ti korte minutter fra Oslo sentrum.

Foto 1: Bærumsordfører Lisbeth Hammer Krog klipper slipset på hotelldirektør Nicklas Lindström, som markering av at Scandic Fornebu er offisielt åpnet. Foto fra Scandic

Foto 2: Heller ikke utendørsstemningen var det noe å si på, da Scandic Fornebu åpnet torsdag kveld. Foto fra Scandic

Foto 3: Gjestene ble underholdt etter alle kunstens regler, da Scandic Forenu åpnet torsdag 29. november 2012. Foto fra Scandic

Foto 4: Et festpyntet interiør ved Scandic Fornebu. Foto fra Scandic