Hotellmegleren kjøper konkurrent

Staben hos hotellmegleren. Foto fra Hotellmegleren AS

Fredag 23. november signerte Aron Mikkelsen i Hotellmegleren as og Remi Solberg i konferansebooking.no kontrakten som formaliserte kjøpet av sistnevnte.

Remi Solberg startet konferansebooking.no i 2000, da som en digital webhotellkatalog. I 2010 foretok han en kraftig oppgradering av tjenesten, og gleder seg over at det er Hotellmegleren som tar over selskapet.

– Hotellmeglerens kundefokus og profesjonalitet, kombinert med teknologien til konferansebooking.no, vil gi store synergier, forteller Solberg, som vil være engasjert hos Hotellmegleren i 2013, for videre utvikling av teknologi og
forretningsområder.

Hotellmegleren vil med dette kunne tilby sine kunder en plattform for forespørsler og booking av tjenester, i forbindelse med konferanser og møter.

– Ved å kombinere elektronisk informasjon av «alle» tilbydere, og Hotellmeglerens personlige service, kan vi tilby kunder og leverandører et bedre produkt, forklarer Sven Ephithite, daglig leder hos Hotellmegleren.

Hotellmegleren ønsker å gjøre det lettere for kundene å finne frem til den leverandøren som har riktig pris, innhold og lokasjon, i forhold til det aktuelle behovet.

En ekte megler gir seg først når begge parter er tilfreds. 750.000 konferansedeltagere kan ikke ta feil, mener de.

For bedrifter er samarbeidet med Hotellmegleren tidsbesparende og lønnsomt. For hotellene fyller de tomme hotellrom.

Hotellmegleren feirer i år 20-årsjubileum, som markeres med oppkjøpet av en konkurrent.

Foto: Staben hos hotellmegleren. Foto fra Hotellmegleren AS