Samarbeid på Ullevaal Stadion

Ullevaal Business Class (UBC) og Fursetgruppen har signert en samarbeidsavtale om levering og servering av mat og drikke på Ullevaal Stadion. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2013, og strekker seg over fem år – med opsjon på 5 + 5 nye år, heter det i en pressemelding fra Fursetgruppen.

– Fursetgruppen er stolt av å ha blitt valgt som samarbeidspartner for levering og servering av mat og drikke ved UBC på Ullevaal Stadion. Vi ser frem til et spennende samarbeid i årene fremover, sier Gjøran Sæther, adm.dir. i Fursetgruppen.

– Vår felles målsetting er at vi sammen skal videreutvikle mat- og drikkekonseptene på UBC. Fursetgruppens særegenhet ligger i at alle våre steder skal være helt unike. Vi skaper individuelle og spennende konsepter med særpreg, fortsetter han.

– Sammen skal vi sette gjestene i fokus, samt gi dem en totalopplevelse gjennom topp kvalitet, faglig dyktighet og mat i særklasse, sier Elsa Doseth, administrerende direktør på UBC.

– Vi ser dette som et meget viktig strategisk valg. UBC er kjent for sine fleksible møtelokaler og sin høye servicegrad. Nå er det på tide å tenke mer på mat og drikke. Vi opplever at våre gjester blir mer og mer opptatt av mat, og vi skal tilby dem sunn og spennende mat av høy kvalitet. Gjerne fra småskalaprodusenter og gjerne kortreist mat. Dette gjelder både pausemat og lunsj, men ikke minst middager og banketter – som vi, sammen med Fursetgruppen, vil satse enda mer på i tiden som kommer.

UBC holder til i Norges nasjonalanlegg for fotball, Ullevaal Stadion. Selskapet er, med våre 42 møterom, et av Norges største kurs- og konferansesentre. På landskamper og på Vålerengas hjemmekamper tilbyr de også Norges største VIP- og hospitalitykonsept for næringslivet.

UBC har lokaler for de fleste anledninger, og en kapasitet fra to til 800 personer. De fleste møterom har dagslys, med utsikt enten mot gressmatten eller mot handlegaten. UBC-salen er en av Oslos største saler, som er meget godt tilrettelagt for store events, konferanser, banketter og messer eller utstillinger. Den kan deles i tre, men som hel sal, er kapasiteten cirka 800 personer til konferanse, cirka 800 til mottakelse og cirka 450 til bankett. Ellers tar de gjerne imot både små og store arrangementer av ulikt slag.

Thon Hotel Ullevaal Stadion er UBCs samarbeidspartner, og gjestene kan gå tørrskodd mellom hotell, konferansesenter og parkeringshus. Her finner du 144 moderne rom i et sporty hotell.

Ullevaal Stadion ligger meget sentralt til, med flybuss og T-bane i umiddelbar nærhet. I tillegg har stadionet 600 innendørs parkeringsplasser, til fordelaktige priser for gjestene. Et nytt og spektakulært lokale, med 400 sitteplasser og panoramautsikt over Ullevaal Stadion, åpner januar 2014. På Ullevaal Stadion finner du også en handlegate, med varierte tilbud og Elixia treningssenter.

UBC har 20 faste årsverk, samt cirka 150 personer, som jobber ekstra ved store arrangementer og landskamper. Omsetningen i 2012 er på cirka 84 mill.

Fursetgruppen er en fremgangsrik og godt etablert restaurantgruppe under stadig utvikling. Den er sammensatt av individuelle restaurantkonsepter, med høyt kvalitets- og kompetansenivå. Gruppen drifter i dag åtte restaurantsteder i Oslo, deriblant Ekebergrestauranten, Lofoten Fiskerestaurant, Tjuvholmen Sjømagasin og Restauranthuset Operaen.

Gruppen har cirka 280 årsverk, og omsetter for cirka 250 millioner i 2012.