Oslo Plaza: Gjest nr 5 mill

Det ble oppstyr på Oslo Plaza da gjest nummer fem millioner sjekket inn. Are Skavhaug fra Statnett ble både glad og overrasket over å bli møtt med champagne og gaver fra hotellet, heter det i en pressemelding fra Carlson Rezidor Hotel Group.

Hotellets ledelse sto klare i resepsjonen da gjest nummer fem millioner nærmet seg. En meget overrasket Are Skavhaug fikk overrakt champagne, gavekort med weekend-opphold på valgfritt Radisson Blue hotell i Norge , og en middag for to i Oslo Plazas restaurant, 34 Restaurant & Skybar.

– Vi syns det er utrolig hyggelig å kunne ønske gjest nummer fem millioner velkommen. Det betyr at vi har hatt like mange gjester her som det finnes innbyggere i hele Norge. Markeringen er et flott symbol på vår suksess, sier Tarje Hellebust, General Manager ved Radisson Blu Oslo Plaza og District Director Carlson Rezidor Hotels.

Konger og kjendiser

Historien om Oslo Plaza er historien om et hotell som blir lagt merke til. Det var selveste Kong Olav V som klippet snoren ved åpningen i mars 1990. Senere har hotellet huset kjendiser som blant annet Rolling Stones, Sir Elton John og Robbie Williams, og presidentene Boris Jeltsin, Bill Clinton, Vladimir Putin og Kim dae Jong.

– Vi er stolte over alt som har foregått her. I 1993 ble hele 32. etasje kalt for Gazastripen, på grunn av fredsforhandlingene mellom Israel og Palestina, forteller Hellebust.

En suksesshistorie

Oslo Plaza har ikke bare vært vertskap for kjendiser og politikere. Hotellet er også et populært sted for konferanser og møtevirksomhet, såvel som for turister og forretningsgjester. I snitt har hotellet hatt 611 gjester på 417 rom hver eneste dag, hele året, siden hotellet åpnet.

– Vi gleder oss til å fortsettelsen, og håper at like mange vil velge oss i fremtiden, avslutter Hellebust.