Møtebørsen-programmet er klart!

Møtebørsen Norge 2013, Oslo kongressenter

Torsdag 10. januar 2013 har du mulighet til å bli utstiller under MØTEBØRSEN på Oslo Kongressenter!

HSMAI inviterer til MØTEBØRSEN Norge. MØTEBØRSEN Norge er en skreddersydd møteplass for effektive møter mellom kjøpere og tilbydere av konferansetjenester, events, forretningsreiser og møter.

I tillegg blir dagen krydret med gode foredrag.

Møtebørsen-montasje

Møtebørsen Norge feirer sitt 20-årsjubileum i januar, og vi har store forventninger til denne dagen.

Møtebørsen Norge er en årlig markedsplass, hvor kjøpere av reiselivstjenester kan møte selgere fra et stort antall utstillere innenfor kategoriene, hotell, hotellkjeder, event/incentiv, kongressarrangører, transport og reisebyråer. Møtebørsen Norge er et fysisk lokale, hvor kjøpere og selgere møtes ved små bord. Kjøperne forhåndsbooker møter med utstillerne, men det er også åpen markedsplass uten avtaler.

Program, Møtebørsen Norge 2013

Torsdag 10. januar ved Oslo Kongressenter- Folket Hus, Youngs gate 11

08.00 – 09.00: Registrering og kaffe

09.00 – 09.40: Bli en vinner! Vinnere fødes ikke de formes og skapes i et miljø.

Morgenseminar ved Benja Stig Fagerland.

Benja (til venstre i bildet under) vil i dette foredraget dele noen tankesett og vinnervaner, som gründere, toppledere, medarbeidere og toppidrettsutøver benytter for å skape resultater, suksess – og til å nå sine mål. Hun kombinerer anerkjent, internasjonal forskning med konkrete eksempler og gode historier.

Benja jobber som Special Advisor og sparringspartner for noen av Nordens største selskaper, organisasjoner (som Olympiatoppen, UNHCR/FN), ledergrupper og departementer, hvor hun hjelper med forretningsutvikling og strategi på høyt nivå. Hun er også eksklusiv rådgiver for noen av Skandinavias mest krevende og ambisiøse ledere og statsråder, som hun hjelper gjennom komplekse utfordringer, faglige og personlige.

Benja Stig og Annicken Rød

Seminar

09:40 – 10.20: Arrangørens suksessliste – verktøy som sikrer et vellykket arrangement

Ved HSMAIs samarbeidspartner

Du har ansvar for salgskonferansen, jubileet eller landsmøtet. En spennende utfordring, men spørsmålene og usikkerhetene gjør seg raskt gjeldende. Hvordan skal du få med deg alt, fra rammen rundt arrangementet, til de små detaljene som kan gjøre den store forskjellen? Seminaret dekker alt fra å sette seg mål for arrangementet, til valg av sted og lokaliteter. Du lærer hvordan du skal forhandle med leverandører, fastsette dine kapasitetsbehov og sikre et minnerikt arrangement. Du får med deg en sjekkliste, som et nyttig verktøy ved planlegging og forberedelser til dine kommende arrangementer.

10.20 – 10.25: Velkommen til Møtebørsen. Praktisk informasjon

10.25 – 10.45: Åpen Markedsplass

Forhåndsbookede møter

10.45 – 11.00
11.05 – 11.20
11.25 – 11.40
11.45 – 12.00
12.00 – 13.00: Lunsjbuffet

Forhåndsbookede møter

13.05 – 13.20
13.25 – 13.40
13.45 – 14.00
14.05 – 14.20
14.25 – 14.40
14.45 – 15.00

15.15 – 15.50: X-faktoren i arbeidslivet: bedriftskultur – alle kan påvirke!

Ettermiddagsseminar ved Annicken Rød.

Annicken (til høyre i bildet over) vil holde et engasjerende foredrag om å bruke lidenskap som konkurransefaktor, og gjennom det skape en god bedriftskultur. Annicken begynte sin karriere i reise- og servicebransjen, som reiseleder på Mallorca, hotelresepsjonist og bakkevertinne på Arlanda. Hun har eksamen i Human Resources, pedagogikk og organisasjonspsykologi ved Stockholm Universitet på midten av 1990-tallet. Etter to år som salgsleder i Kilroy Travels, og personalsjef i Siba AB, begynte hun i 2002 som global kultursjef/Chief Cultural Officer i norske Tandberg, som ble kåret til Norges beste arbeidsplass for 2008, 2009 og 2010. Da Tandberg i 2009 ble oppkjøpt av Cisco, bestemte hun seg for å prøve påvirke kulturen for 60.000 ansatte på verdensbasis, gjennom sin rolle som ”Culture evangelist” og sitt prosjekt, ”United Tribes of Cisco”.

Hun har nylig startet for seg selv, og har etablert selskapet Corporate Spring, med målet å skape en bevegelse mot et mer engasjerende, meningsfylt og morsomt arbeidsliv – i Norge og globalt. Et av hennes favorittsitater er

The ones who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

—Steve Jobs

Fra Møtebørsen 2012

16.00 – 16.15: Avslutning og trekning av reisepremier!

19.00 – XX.XX: Stor fest med god middag og viner, utdeling av HSMAI-prisene og kåringen av Årets Reiselivsmarkedsfører. Topp underholdning med noen av Norges mest kjente artister.

Sted: Kveldsarrangementet foregår på Clarion Hotel Royal Christiania.

Klikk på denne siden for påmelding og ytterligere detaljer