HSMAI ønsker velkommen til Business Travel Club

Latter på Aker Brygge

Aker BryggePå Latter på Aker Brygge kl 17.00 til 19.30 torsdag 21.mars. Du finner Latter i Holmens gate 1, på Aker Brygge – www.latter.no

Vi byr på gratis foredrag, nettverksbygging, god mat og drikke og en av Norges nye Stand Up stjerner !

Business Travel Club er gratis for HSMAIs medlemmer og innkjøpere av reiselivstjenester

Jannecke Drangert-Hveding, gründer og daglig leder i KOBRA AS, og skal snakke om Servicedesign under følgende tittel:

På tjenestesafari med kunden – Hvordan skape kundeopplevelser utenom det vanlige med opplevelsesdesign?

Jannecke er en nestor innen kundeopplevelse og tilrettelegging av kundeopplevelser med fokus på lønnsomhet og vekst gjennom økt kundeverdi. Hun var med å starte KOBRA for å kunne fokusere på diagnose og design av kundeopplevelse og har jobbet for en rekke ulike selskap i inn og utland, som søker å levere fremdragende opplevelser. Jannecke er opptatt av å sikre sammenheng mellom kundeløfte og faktisk kundeopplevelse gjennom en helhetlig design og tilrettelegging av kundeopplevelsen utenfra-og-inn og på kryss av kanal.

Fra Stand Up Norge møter vi også Cecilie Steinmann Neess – hun er en av Norges nye Stand Up komikere!

Et friskt, nytt pust i en genre dominert av frustrerte menn i trettiårene. Ikke er hun særlig til mann, ei heller frustrert og milevis unna midtlivskrisen. Hun er rett og slett en frittalende og morsom jente som liker å harselere med seg selv, dialekter, folkeslag og verden rundt seg.

 

Dette må du bare få med deg!

Send din påmelding i dag til postbox@hsmai.no   

Hva er Business Travel Club?
Annenhver måned inviteres HSMAIs medlemmer og innkjøpere av reiselivstjenester til en sosial og uhøytidelig tilstelning, der de kan knytte nye kontakter og holde seg oppdatert. Det er gratis å delta, så lenge du er medlem av HSMAI eller er innkjøper av reiselivstjenester.

HSMAI Weekly-footer

Hilsen oss i HSMAI – + 47 91652873 – postbox@hsmai.no