Blant de beste arbeidsplassene

Per Arne Villadsen, adm. dir., Berg-Hansen Reisebureau AS

Berg-Hansen er nok en gang kåret til en av Norges beste arbeidsplasser. – Jeg er stolt av å lede en arbeidsplass med så mange engasjerte medarbeidere som hver dag bidrar til et godt arbeidsmiljø, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen, i en pressemelding.

Det er femte året Berg-Hansen er med på denne kåringen og målet hvert eneste år har vært å være blant de ti beste. Det klarte Berg-Hansen i år også.

– Et av våre hovedmål er å ha bransjens mest fornøyde medarbeidere. Denne kåringen er en god temperaturmåler for oss på om vi er på rett vei, sier HR leder, Wenche W. Larsen.

Larsen mener det er i hovedsak tre ting som skaper en god arbeidsplass og som bidrar til mer effektivitet:

  1. Tydelige mål
  2. Involvere og inkludere
  3. Godt arbeidsmiljø

– Det å sette tydelige mål, slik at alle vet hvor man skal og hva som forventes er helt grunnleggende. Deretter må man involvere og inkludere de ansatte, fordi det skaper mer engasjement, eierskap og bedre resultater. Jeg tror også at et godt arbeidsmiljø handler om mer enn å bare ha det gøy på jobben. Det handler om å skape et miljø hvor man utvikler seg, tørr å feile og kan stole på hverandre. Først da produserer man bedre og jobber mer effektivt, sier Larsen.

Larsen får støtte fra Key Account Manager i Berg-Hansen, Anne Knagenhjelm, som har vært i selskapet i 30 år.

– Det er utrolig inspirerende å jobbe i et miljø, hvor vi hele tiden utfordrer hverandre. Det bidrar til at vi utvikler oss og stadig lærer noe nytt. Samtidig har vi en kultur, hvor vi stoler på hverandre. Jeg tror at mye av vår styrke er at vi er uredde, sier Knagenhjelm.

Se filmen om menneskene bak Berg-Hansen:

[youtube=http://youtu.be/QP7hX8qCJyQ]


Les mer om Great Place to Work. http://www.greatplacetowork.no/om-oss

Toppfoto: Per Arne Villadsen, adm. dir., Berg-Hansen Reisebureau AS