Flere utenlandsruter fra Bergen

Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian

Norwegian satser stort med oversjøisk direkterute fra New York og Bangkok til Oslo med gode forbindelser til Bergen fra mai/juni. I tillegg kommer sommerruten Evenes-Bergen. Det spanske lavprisselskapet Vueling starter opp direkterute med to ukentlige avganger fra Barcelona til Bergen fra 19. mai 2013, skriver visitBergen.

Norwegian satser stort med direkterute fra New York 31. mai og fra Bangkok 2. juni. For mer informasjon, se Norwegians pressemelding. Sommerruten Evenes-Bergen opereres torsdag og søndag fra 23. juni til 15. august.

Vueling starter opp direkterute med to ukentlige avganger fra Barcelona til Bergen fra 19. mai 2013. Avgangene vil være onsdag og søndag.

Det har vært en betydelig økning i direktefly til Bergen i løpet av de siste par årene, og i dag er det nærmere 40 direkteruter fra ulike destinasjoner i utlandet. I tillegg er det flere gode forbindelser til Bergen fra knutepunkter som Amsterdam, København, Frankfurt, Stockholm, Helsinki og Oslo. Også forbindelsen til andre skandinaviske destinasjoner er god.

For mer informasjon om direkteruter til Bergen, se www.visitBergen.com/transport.

Foto: Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian