Ny sjef hos VisitOSLO

Bente Bratland Holm. Nyutnevnt administrerende direktør i VisitOSLO. Foto fra VisitOSLO
Bente Bratland Holm. Nyutnevnt administrerende direktør i VisitOSLO. Foto fra VisitOSLO

Bente Bratland Holm (45) er ansatt som ny administrerende direktør i VisitOSLO, og overtar etter Tor Sannerud 19. august 2013, skriver VisitOSLO i en pressemelding.

Hun har lang fartstid innen ulike lederposisjoner i norsk reiseliv, blant annet som markedsdirektør i Norges Turistråd, leder av TOP International Hotels Scandinavia, markedsdirektør i Best Western, samt flere oppdrag knyttet til lederutvikling og omstilling.

Bente Bratland Holm kommer fra stillingen som direktør for Norway Convention Bureau, som hun har ledet siden 2003. I denne stillingen har hun bygget opp et selskap med ansvar for å markedsføre Norge som vertsnasjon for internasjonale kongresser, møter og events. Selskapet har under hennes ledelse opparbeidet en sterk stilling, både nasjonalt og internasjonalt. VisitOSLO var initiativtager til å etablere selskapet.

Tarje Hellebust, adm. dir. på Radisson Blu Hotel Oslo Plaza.
VisitOSLOs styreleder Tarje Hellebust, adm. dir. på Radisson Blu Hotel Oslo Plaza.

Bratland Holm er blant annet utdannet ved Norges Markedshøyskole (BI), og har lederutdanning fra Solstrandprogrammet (AFF).

Styreleder i VisitOSLO, Tarje Hellebust (t.h.), som til daglig er administrerende direktør på Radisson Blu Hotel Oslo Plaza, melder om stor interesse for stillingen, og at styret i sitt valg har lagt vekt på ledererfaring, interesse og erfaring fra internasjonalt arbeid, samt solid kunnskap om reiselivsnæringens målgrupper og muligheter for Oslo og Norge.

Hovedstaden har, med ansettelsen av Bente Bratland Holm, fått en meget kompetent etterfølger etter Tor Sannerud, i det viktige arbeidet med å bringe flere besøkende til Oslo sier Hellebust. Tor Sannerud går av etter å ha gjort en solid jobb med å bygge opp landets ledende reisemålsselskap gjennom 22 år.