Invitasjon til HSMAIs frokostmøte tirsdag 7. mai på Grand Hotel, Oslo

Anders Vatne og Geir Lundkvist i Hotelia.

Osloregionen taper konkurransen uten Justin Bieber-effekten

Her må du være med, så sett av morgenen til oss. Vi begynner med kaffe og croissanter kl 08.00, og holder på til cirka kl 10.00.

Det er Geir Lundkvist (over t.h.) og Anders Vatne (over t.v.) fra Hotelia som vil debattere temaet, og sette fokus på hvor viktig arrangementer, kongresser og andre aktiviteter er for hotellene i osloregionen.

Geir Lundkvist er utdannet innen hotell- og restaurantledelse, fra Norsk hotellhøgskole. Han har mer enn 30 års erfaring fra hotellbransjen, med operativ drift av hotell, som en del av Scandics konsernledelse i Norden, og som sjef for Scandic i Norge. Som Scandics toppsjef i Norge, ledet Lundkvist over 1000 ansatte gjennom en omfattende omstillingsprosess. Nøkkelkompetanse inkluderer: kjedeledelse, merkevarebygging, ekspansjon, kommersiell og effektiv drift, gjennom et internasjonalt kjedenettverk.

Anders Vatne er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og høgskolekandidat fra Norsk hotellhøgskole. Han begynte sin hotellkarriere på Park Hotell i Sandefjord, og har over 30 års erfaring fra hotell, eiendom og reiseliv, blant annet fra Thon Hotels. Frem til 2010 var Vatne administrerende direktør i Norgani Hotels, Nordens største hotelleiendomsselskap, med 74 eiendommer i fire nordiske land. Nøkkelkompetanse: ledelse, leietakersøk, næringsmegling, salg og markedsføring, distribusjonssystemer og konsulentarbeid.

Som HSMAI-medlem kan du delta gratis på frokostmøtet.

Send din påmelding i dag til postbox@hsmai.no

Foto: Anders Vatne og Geir Lundkvist i Hotelia.