Ukens navn: Benedicte Gilroy Bøgh

Benedicte Gilroy Bøgh, koordinator i HSMAI

Benedicte Gilroy Bøgh

Student

Markedshøyskolen

I løpet av sine tre studieår ved Markedshøyskolen, har Benedicte vært tilknyttet HSMAI. Hun er nå inne i sine siste uker med bachelor-innspurt, og er snart i fast jobb hos HSMAI.

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Når jeg er på jobb, pleier jeg å komme andpusten inn på kontoret (vi har lokale i 5. etasje uten heis). Jeg snakker med kollegene og sjekker mail. Nå for tiden jobber jeg med Fans of Good Service-turneen vi skal ha i sommer. Etter jobb blir det som oftest trening, og å være med venner.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det beste ved jobben min, er at jeg jobber med så mye forskjellig, noe jeg lærer utrolig mye av. Jeg får i tillegg møtt mange spennende bransjefolk. Å jobbe i HSMAI, er midt i blinken for meg som studerer reiselivsledelse på Markedshøyskolen.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har mange personer jeg ser opp til, både i familien og i bransjen. Innenfor bransjen må det være Petter Stordalen, som har gått fra å være jordbærselger til å bygge opp en stor hotellkjede. Inspirerende! Han er veldig engasjerende, og i tillegg samfunns- og miljøbevisst.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har den hyggelige tradisjonen at vi feirer alle bursdager og andre anledninger. I HSMAI er vi som en stor familie, og jeg gleder meg til å reise på sommerturné med dem.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Jeg ble medlem først da jeg begynte å jobbe for HSMAI. Til høsten er det tre år siden.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Det beste ved HSMAI internt, er at vi er blitt så gode venner, og det er gøy å jobbe der. Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å bli med til London, og jeg gleder meg til enda flere turer. Som organisasjon er HSMAI utrolig bra og nyttig. Å være medlem gir mye faglig nytte. Du holder deg oppdatert på hva som skjer i bransjen, og du møter mange bransjepersoner på arrangementene.

– Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– HSMAI har utrolig mange arrangementer. Det eneste jeg syns, er at vi må ut til andre byer i Norge, de fleste arrangementene foregår i Oslo.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Det kommer helt an på årstiden. Den absolutt mest perfekte helgen for meg, er én gang i året, under trebåtfestivalen i Risør. Da har jeg en tradisjon hvor jeg inviterer fire venninner, og vi koser oss med god mat og drikke, soler oss, kjører båt og bare hygger oss.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Jeg ville lagt vekt på å bygge ned og avvikle pelsdyrnæringen. Jeg ville også jobbet for at det skulle bli enklere for unge til å etablere seg i boligmarkedet, slik som å kutte dokumentavgiften. Tenk deg at du skal betale 2,5 prosent av boligens verdi til staten. Det er et ran!

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Jeg reiser til hytten min i Risør om én uke, med min bror og noen venner. Det gleder jeg meg til. Neste jobbtur blir i sommer, hvor vi skal reise Norge rundt.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg strikker, trener og står på ski!

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Jeg vil takke Ingunn, som sier at hun har troen på meg, noe som inspirerer meg. Hun er flink til å gi meg utfordringer og tilbakemeldinger. Å ha en sjef som er så opptatt av at du skal gjøre det bra og lykkes, er utrolig viktig.