Thon Hotel Høyers henter hotelldirektør fra Visit Grenland

Christer L Sørensen

Christer Lampi Sørensen (43 år) har takket, Ja, til å overta direktørstolen på Thon Hotel Høyers etter Signy Gjærum. Signy har vært direktør ved hotellet siden 1990 og går nå av med pensjon og skal nyte en ny tilværelse.

Christer har solid ledelseserfaring som senterleder ved ulike kjøpesenter og nå sist som Reiselivssjef i Visit Grenland. Han er utdannet fra Otto Treiders Handelshøyskole i Oslo, og har studert Reiselivsadministrasjon på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

–Etter 8 år som reiselivssjef i Visit Grenland, gleder jeg meg til å prøve nye utfordringer. – jeg kjenner lokalmarkedet godt og Thon Hotel Høyes skal bli det naturlige valget både for lokale bedrifter og tilreisende, sier Christer L. Sørensen.

–Jeg er kjempeglad for at Christer har takket jeg til å overta roret etter Signy. Signy har lagt et meget godt grunnlag og overlater et veldrevet hotell som har gjennomgått flere oppussinger og renovasjoner de senere årene, sier Marianne Fleischer Hauff, driftsdirektør ved Thon Hotels.Hoyers_fasade_02

Fakta om Thon Hotel Høyers
Thon Hotel Høyers har 100 rom og det hotell i byen med den største og nyeste møteromskapasitet. Hotellet ligger i Skien sentrum med gangavstand til Telemarkskanalen, flere museer og shopping i umiddelbar nærhet. Thon Hotel Høyers er et hotell i Thon City-konseptet. Thon City-hotellene er kvalitetshoteller som er spesielt tilrettelagt for jobbreisende.

Fakta om Thon Hotels
Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 62 hotell i Norge, 1 hotell i Sverige,
5 hotell i Brussel og 1 hotell i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i tre konsepter; Budget, City og Conference.

Foto: Christer Lampi Sørensen (øverst) og Thon Hotel Høyers (til høyre)