Christian Hylander utnevnt til ny Vice President Sales på Rezidor

Rezidor, et av verdens raskest voksende hotellkonsern og medlem i Carlson Rezidor Hotel Group, har utnevnt Christian Hylander (53) til Vice President Sales.

Christian Hylander

Svenske Christian Hylander får dermed ansvar for å lede Carlson Rezidors salgsfunksjon i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Han skal også utforme og implementere konsernets salgsstrategi samt oppnå Carlson Rezidors ambisiøse inntektsmål i EMEA. Carlson Rezidor har sterkt fokus på inntektsgenererende tiltak og tett samarbeid mellom globale, relaterte virksomheter.

Christian Hylander har kontor i Rezidors hovedkvarter i Brussel, Belga. Han sitter i Rezidors ledergruppe og rapporterer direkte til konsernsjef og VD Wolfgang M. Neumann.

Før Christian Hylander kom til Rezidor arbeidet han 27 år for Scandinavian Airlines System (SAS), der hans siste stilling var Senior Vice President Corporate and Agent Sales.

–Vi ser oss meget tilfredse med å kunne ønske Christian velkommen til Rezidor. Med sin lange erfaring innen salg og inngående kunnskap om våre sentrale skandinaviske hjemmemarkeder, vil han lede og styrke vår salgsvirksomhet i Norden og over hele EMEA ytterligere i tiden fremover, kommenterte Wolfgang M. Neumann.

 

Foto: Christian Hylander