Ny administrerende direktør i VisitOSLO

Bente (9)
Bente Bratland Holm er ansatt som ny administrerende direktør i VisitOSLO og overtok etter Tor Sannerud 19. august 2013.

Bente Bratland Holm er 45 år og har lang fartstid innen ulike lederposisjoner i norsk reiseliv, bl.a. som markedsdirektør i Norges Turistråd, leder av TOP International Hotels Scandinavia, markedsdirektør i Best Western, samt gjennom oppdrag knyttet til lederutvikling og omstilling. Bente kommer fra stillingen som direktør for Norway Convention Bureau som hun har ledet siden 2003. I denne stillingen har Bente bygget opp et selskap med ansvar for å markedsføre Norge som vertsnasjon for internasjonale kongresser, møter og events. Selskapet har under Bentes ledelse opparbeidet en sterk nasjonal og internasjonal standing. VisitOSLO var initiativtager til å etablere selskapet.

Bente er blant annet utdannet ved Norges Markedshøyskole (BI) og har lederutdanning fra Solstrandprogrammet (AFF).

Styreleder i VisitOSLO, Tarje Hellebust, som til daglig er administrerende direktør på Radisson Blu Hotel Oslo Plaza, melder om stor interesse for stillingen, og at styret i sitt valg har lagt vekt på ledererfaring, interesse og erfaring fra internasjonalt arbeid, samt solid kunnskap om reiselivsnæringens målgrupper og muligheter for Oslo og for Norge.

–Hovedstaden har med ansettelsen av Bente fått en meget kompetent etterfølger etter Tor Sannerud i det viktige arbeidet med å bringe flere besøkende til Oslo, sier Tarje Hellebust.

Tor Sannerud går av etter å ha gjort en solid jobb med å bygge opp landets ledende reisemålsselskap gjennom 22 år.

Foto: Bente Bratland Holm, administrerende direktør VisitOSLO. Foto fra VisitOslo