Ny Norgessjef for Singapore Airlines

Henrik Hanevold 4Henrik Hanevold overtar stillingen som Norgessjef for Singapore Airlines etter Erik Pedersen. Han overtar stillingen 1. september. HSMAI har vært i kontakt med Henrik og han sier følgende:

–Jeg startet i Singapore Airlines den 1. juli og har jobbet parallelt med Erik Pedersen i to måneder. Fra 1. september tar jeg over ansvaret for vår virksomhet i Norge. Vårt kontor her fokuserer på salg og markedsføring ovenfor norsk næringsliv og de som reiser på ferie til Sørøst-Asia og Australia, forteller Henrik Hanevold.

–Norge er et viktig marked for Singapore Airlines. Vi jobber tett sammen med SAS, og kan nå tilby 68 forbindelser per uke til Singapore via byer som København, London og Amsterdam. Spesielt København er en populær gateway for nordmenn som reiser med oss, og på denne ruten har vi nylig oppgradert kabinen både i Business og Economy. Enklere tilgang til våre ruter og ytterligere forbedret komfort, kombinert med høy service og fokus på mat og underholdning, gjør at jeg ser frem mot å tilby våre reiser til et stort, norsk publikum. Vi er sikre på at reisende også i fremtiden vil vurdere kvalitet og komfort som et viktig kriterium når de skal reise langt, avslutter han.

Foto: Henrik Hanevold