Ingunn Weekly- HSMAI har startet en ny blogg

0347

En enkel og uformell blogg hvor vi kommer til å blogge fra våre arrangementer – både på forhånd, underveis og i etterkant. Vi vil blogge ofte når vi møter våre medlemmer og samarbeidspartnere så ta gjerne kontakt om du har noe du vil vi skal formidle til andre medlemmer.  Trykk her for å se vår nye blogg.

I dag har vi en rekke møter på praktfulle Grand Hotel i Oslo. Vi innledet dagen med et møte med en kommende samarbeidspartner og hva er da bedre enn å kombinere det med en god frokost. Grand Hotels frokost som serveres i ærverdige Grand Cafe har fått beste karakter i en kåring nylig og jeg må si meg enig i at frokosten innfridde.

0311

Husk og melde deg på HSMAI-dagen! Vi minner om early bird-prisen som gjelder frem til den 10. september – du har kun få dager igjen til å sikre deg den gode prisen. Nederst på denne linken ligger påmeldingsskjemaet for HSMAI-dagen tirsdag 22. oktober.

Ha en strålende dag videre!

Ingunn Hofseth. ThumbnailMed vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

 

 

Foto: En av kokkene og frokosten på Grand Hotel.