Fashion Friday

Fashion-Friday_artikelbilde_lite-text
Grand Hotel er stolte av å presentere sitt nye fredagskonsept, Fashion Friday. Fashion Friday er en After Work der nye og inspirerende trender møter den herlige fredagsstemningen. Avslutt uken med gode kollegaer og venner i Grand Café der god mat og drikke kombineres med inspirerende opplevelser. Et månedlig must!

”Back to work”
Sommeren er på hell og det er på tide å nyte alt høsten har med seg. Grand Hotels aller første Fashion Friday After Work vil glede og inspirere alle til å møte jobbhverdagen igjen på aller beste måte.

Sammen med Grand Hotels nøye utvalgte samarbeidspartnere vil de gi deg en deilig avslutning på uken og en fantastisk start på helgen. Artesia Spa myker opp spente hender med deilig massasje og Dior deler sine skjønnhetstips i tillegg til å gjøre dine negler ekstra presentable. Høyer Egertorget stiller ut høstens mest trendy jobbantrekk, både for damer og herrer. Shoe Lounge viser skoene som passer til, og David Andersen stiller ut sine vakre smykker som løfter ethvert jobbantrekk.

Til å sammenfatte alt dette kommer Fargerikes stilfulle Dagny Thurmann-Hoelseth for å snakke om hvordan man kan friske opp jobbantrekket med farger og mønstre.

Grand Hotel er også stolte av og i samarbeid med #KjoleForSkole arrangere en lynauksjon som en oppvarming før den store auksjonen 23.september. Iram Haq, som har vært med å designe sitt eget rom på Ladies Floor, donerer bort en av sine kjoler og du får dermed en unik sjanse til å bære Iram sin kjole samtidig som du støtter en god sak. Kjolen som Iram Haq donerer bort ble brukt i hennes siste innspilling av filmen; «Jeg er din».

Ronnie Ottem vil lede dere gjennom ettermiddagen, og en DJ setter den rette After Work stemningen med den beste musikken akkurat nå.

Ingen After Work uten mat og drikke
Det serveres selvsagt Veuve Clicquot Champagne akkompagnert av utvalgte sorter spekemat, rømme, smør og flatbrød fra Røros. I tillegg blir det servert lokalbaserte spesial pølser fra Pølsemakermester Strøm Larsen og et stort utvalg av spennende øltyper, noe for en hver smak med andre ord.

Fashion Friday er en After Work fullspekket med inspirerende trender og mennesker. En fredag som er alt annet enn ”casual”. Velkommen til to opplevelsesrike timer i Grand Café fredag 6.september fra 16.00 til 18.00, et After Work – must!

Pris for mat inkl. et glass Champagne Kr 225,- pp / uten Champagne Kr. 130,-pp

Foto: Fashion Friday. Foto fra Grand