Jakten er over: Nordens aller første hotell med to varemerker har funnet sin ene General Manager!

photo
Det er norske Olav Brommeland som er utnevnt til General Manager ved det nye Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotel and Conference Centre i Oslo Alna. Hotellene skal etter planen åpne i slutten av første kvartal 2014, og er Carlzon Rezidor sitt aller første hotell i Norden som smykker seg med to varemerker under ett og samme tak.

Skrider til verket med spenning
Olav Brommeland har vært General Manager i Carlson Rezidor siden 2000, og i løpet av årene siden har han blant annet stått i første rekke ved innvielsen av Radisson Blu Hotel i Liverpool. Den erfaringen kommer godt med når han i begynnelsen av 2014 skal åpne dørene inn til et flunkende nytt Radisson Blu Hotel med 142 rom og et Park Inn by Radisson Hotel med 206 rom. I tillegg vil hotellet romme konferansefasiliteter på 1800 m2, restaurant, bar og treningsstudio. Han sier:
–Konseptet med både Radisson Blu og Park Inn by Radisson under samme tak er fabelaktig! Vi vil presentere et topp hotellanlegg som treffer en meget stor målgruppe, og fasilitetene favner om ethvert behov – både for private og forretningsreisende. Det ser jeg virkelig frem til!

Solid erfaring innen salg og markedsføring
Olav Brommeland er utdannet ved Norges Hotellhøgskole i Stavanger, og startet sin karriere i Carlson Rezidor allerede i 1982. Før år 2000 var han blant annet City Director of Sales i Oslo og Director of Sales and Marketing ved Radisson SAS Plaza Hotel. Hans siste stilling var General Manager på Radisson Blu Park Hotel i Oslo fra 2005-2013. I tillegg til å ha opparbeidet seg solid erfaring innen drift, salg og markedsføring gjennom mange år, har Brommeland også tilegnet seg spisskompetanse ved Radisson SAS Management School. I dag bor han på Høvik med kone og to barn.

Foto: Olav Brommeland