Espen Karlsen takker for seg på The Thief

bilde av EspenEspen Karlsen har sagt opp sin stilling som hotelldirektør på The Thief på Tjuvholmen i Oslo. Han går nå en ny vei, og vi i HSMAI har snakket med Espen.

–Jeg gleder meg til å begynne som Adm.dir i Raisegruppen, som består av 150 frisørsalonger i Norge og Sverige under varemerkene Nikita, HairShop, Head Master og Alex Verdini, samt 8 hår-og hudpleieskoler og webshop. Raisegruppen som eies av Inger Ellen Nicolaisen er Norden største frisørkonsern og har store vekstplaner i årene fremover, sier Espen Karlsen

–Det er gøy at andre bransjer finner oss i hotellbransjen attraktive, og jeg ser frem til å bruke min hotellerfaring på å være med å gjøre Raise-gruppen til historiens største frisør- og beautyeventyr. Jeg er veldig takknemlig og glad for alt jeg har fått være med på i Nordic Choice siden 1995, avslutter Karlsen.

Espen er varemedlem i HSMAI sitt styre, og han fortsetter i styret i sin nye jobb.

HSMAI ønsker Espen lykke til videre med ny jobb.