Juryering av Årets Unge Leder og Årets Unge Hoteliér

Jury6

Onsdag 16. oktober var det juryering av Årets Unge Hoteliér og Årets Unge leder. Hele juryen var samlet, med unntak av Gry Eriksen, Distriktsdirektør, Scandic Hotels Norge. De 11 kandidatene var kalt inn og hadde korte møter med juryen. Vinnerene offentliggjøres på prisfesten tirsdag 22. oktober på Bristol Hotel.

Har du meldt deg på HSMAI-dagen? Les mer her.

Foto: Fra venstre: Benedicte Gilroy Bøgh, (juryereferent) HSMAI, Jens B. Raanaas, Managing Director, Pals AS, Roar Ingdal, Konserndirektør kommersiell, Nordic Choice Hotels, Rajko Mink, Managing Director, TGI Fridays Scandinavia, Fredrik Utheim, Konsernsjef, Rica Hotels og juryleder for Årets Unge Ledere, Hans Kristiansen, Sjefredaktør, Hotell Restaurant & Reiseliv (HRR), Morten Thorvaldsen, Adm. dir., Thon Hotels, Tarje Hellebust, Adm.dir., Radisson Blu Oslo Plaza Hotel og District Director i Carlson Rezidor Hotel Group, Ingunn Hofseth, Adm. dir., HSMAI og en av de 11 kandidatene til Årets Unge Leder og Årets Unge Hoteliér.