Ukens navn: Wenche Huser Sund

Wenche_10

Wenche Huser Sund

Daglig leder/eier

Capello Media as

Wenche er Årets juryleder for Serviceløft 2013

– Hva består din arbeidshverdag av?

–Etter at jeg sluttet som leder i en mediebedrift med flere ansatte, så ser dagene mine nå helt annerledes ut. Jeg startet opp som grûnder igjen i august i år. Her jobber jeg som konsulent, rådgiver og «business angel». Jeg har salgskurs og foredrag for forskjellige bedrifter rundt i landet. Det er så spennende å jobbe med mange forskjellige bedrifter og bransjer, og det er så mange flinke folk i vårt langstrakte land.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Å se at det vi gjør i bedriftene skaper endring i form av mersalg, mer fornøyde kunder og gladere medarbeidere. Det å få ta del i utvikling av bedrifter, være med grûnderen med nyetablering og ikke minst lærer jeg noe nytt hver dag også.

– Har du noen du har sett opp til?

– Min mor, som er et unikum til å ta seg av familien og er snill mot barnebarna sine. Hun baker spiller spill med dem, forteller eventyr og er en fantastisk mormor for mine barn.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– I min tidligere jobb hadde vi mange; mandagsmøte, fredagskaffe, bursdagskaker, vi feiret at vi solgte inn 40% av omsetningen innen 1. januar, og 77% innen 1. mai. Jeg liker at vi feirer når vi når målene våre. Det skal vi videreføre i min nye hverdag. Når vi får inn nye oppdrag og er ferdig med store prosjekter skal vi feire gode resultater. Det skaper samhold og lager god vinnerkultur.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– At det er reiselivets beste møteplass for å bygge gode og kunnskapsrike nettverk for reiselivsbransjen. Det er høy aktivitet og mange gode arrangementer  å være med på. Mange spennende ting som skjer, vet jeg.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Kjæresten min og ungene våre sammen – gjerne på hytta. Sol og fint vær, morgenkaffen på trappa, en god treningstur, taco og film på kvelden. Pannekaker og lang frokost på søndag morgen. Latter og lek.

Hva er tittelen på boken om livet ditt?

–Det du vil får du til:)

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– God eldreomsorg, godt skoletilbud og ekstra stor satsning på nyetableringer og vekst – grûnderskap.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– NY  i november. Her skal kjæresten min Øyvind og jeg løpe NY Marathon med gode venner.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg liker meg godt på fjellet, rundt bålpanna sammen med min kjære. Øyvind og jeg er begge glade i å reise og liker å finne hoteller med «med det lille ekstra» både i innland og utland. Dette har vi brukt mye tid på i det siste, og det er så mange lekre hoteller å besøke, flere vi skal tilbake til også.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Jeg gleder meg til å jobbe tettere med Ingunn og ikke minst være med og lære HSMAI bedre å kjenne – i forbindelse med Årets Serviceløft og Møtebørsen.

Foto: Wenche Huser Sund