Radisson Blu hedret til topps – vant 2 Danish Travel Awards!

Danish Travel Awar2013 9-10-2013-11
Ved utdelingen av Danish Travel Awards 2013 i Cirkusbygningen i København, vant Radisson Blu ikke bare prisen for beste danske hotellkjede. Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus vant også den individuelle prisen for Danmarks beste hotell utenfor København!

Radisson Blu med sine 8 hotell ble hedret som beste danske hotellkjede da bransjemagasinet Stand By den 9. oktober delte ut Danish Travel Awards 2013 under reiselivsbransjens glitrende gallaaften i Cirkusbygningen i København. Prisutdelingen finner sted hvert år, og er basert på stemmer fra både ansatte i reiselivsbransjen og et representativt utvalg av danske forbrukere. Samtidig mottok Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus årets Travel Award som Danmarks beste hotell utenfor København.

Ansatte som etterlever mottoet ” Yes I Can”

Jan Petter Eilertsen, Area Vice President Nordics, Carlson Rezidor Hotel Group, var glad og stolt over begge awards: “Dette er først og fremst en stor anerkjennelse av våre ansatte. Ikke bare de som arbeider i Aarhus, men på alle hotellene våre. Hver eneste dag yter de enorm service overfor gjestene våre og er dedikerte til mottoet ”Yes I Can”. Våre 2 Travel Awards understreker nok en gang at Radisson Blu, samt våre øvrige hotellkjeder, ligger helt i topp når det gjelder produkt og service. Våre mange medarbeidere elsker jobbene sine, og skal være stolte av årets priser. Det er ikke minst deres fortjeneste at vi vinner hele 2 Danish Travel Awards i år.”

I Danmark har Radisson Blu 8 hotell, hvorav 3 befinner seg i København. Blant annet det legendariske Radisson Blu Royal Copenhagen, verdens første designhotell som er signert Danmarks store arkitekt Arne Jacobsen.

Peter Laursen, General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, var også meget stolt over hederen hans store hotell mottok: ”Det føles deilig å bli hedret igjen! Vi har vunnet Danish Travel Award 7 ganger tidligere, men sier aldri nei takk til enda en pris!”, sier Peter Laursen. ”I løpet av de siste årene har vi investert rundt 35 mill kr. i renovering av samtlige værelser og suiter på hotellet, og flere av dem er nå innredet i 3 helt nye designer. Men det stopper ikke der: Vi har konkrete planer for renovering og oppgradering av lobby og konferansefasiliteter frem mot sommeren 2014. Vi streber konstant etter å forbedre og fornye oss for å glede gjestene våre. Jeg ser kveldens heder som et uttrykk for at både de fysiske fasilitetene og hele personalets daglige innsats blir anerkjent og verdsatt av gjestene.”

Foto fra Radisson Blu