Ingunn Weekly: HSMAI-dagen på tirsdag

Jury6

Onsdag 17. oktober hadde vi en lang og god kveld sammen i juryen for Årets Unge Hotelier og Årets Unge leder.
Vi møtte 11 unge, engasjerte og dyktige kandidater. En etter en. Det var masse god energi i juryrommet i møtet med de mange unge og dynamiske kandidatene. Det lover svært godt for fremtiden for næringen vår.  Du vil møte de på HSMAI-dagen på tirsdag når vinnerne skal offentliggjøres. HSMAI Channel filmet selvsagt under juryeringen og deler av det kommer på HSMAI Channel senere.

Juryeringen foregikk på Frogner House som vi har et strategisk samarbeid med.

skovveien81
I dag møttes Serviceløft 2013 juryen og nye vinnere har blitt kåret. Også disse offentliggjøres under HSMAI-dagen på tirsdag.

I fellesskap skal vi skape stolthet over å jobbe i denne fantastiske næringen.

Har du meldt deg på HSMAI-dagen? Gjør det her.

Ha en god dag!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Foto øverst: Fra venstre: Benedicte Gilroy Bøgh, (juryereferent) HSMAI, Jens B. Raanaas, Managing Director, Pals AS, Roar Ingdal, Konserndirektør kommersiell, Nordic Choice Hotels, Rajko Mink, Managing Director, TGI Fridays Scandinavia, Fredrik Utheim, Konsernsjef, Rica Hotels og juryleder for Årets Unge Ledere, Hans Kristiansen, Sjefredaktør, Hotell Restaurant & Reiseliv (HRR), Morten Thorvaldsen, Adm. dir., Thon Hotels, Tarje Hellebust, Adm.dir., Radisson Blu Oslo Plaza Hotel og District Director i Carlson Rezidor Hotel Group, Ingunn Hofseth, Adm. dir., HSMAI, og en av de 11 kandidatene til Årets Unge Leder og Årets Unge Hoteliér. 

Foto midten: Et av de fine rommene til Frogner House Apartments