Norsk hotell i Europa-toppen for første gang på over 10 år!

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, Norway, Link Arkitektur AS
I det anerkjente magasinet Conde Nast Traveler sin novemberutgave 2013, troner Radisson Blu Royal i Bergen på TOPP 20 listen i lesernes kåring av Nord-Europas beste hotell. Dette er første gang på over 10 år at et norsk hotell har kommet inn på listen.

http://www.cntraveler.com/readers-choice-awards/europe/best-hotels-northern-europe

Vinnende beliggenhet på Bryggen i Bergen
Kåringen ved navn Top 100 Reader’s Choice Awards, ble publisert i novemberutgaven til Conde Nast Traveler Magazine. Og i tillegg til Topp 100, ble altså de 20 beste hotellene i Nord-Europa kåret. Radisson Blu Royal Hotel i Bergen endte på en smigrende 18 plass, som ett av kun to hoteller i Norden som kom med på listen. General Manager ved hotellet, Nina Askvik, sier:

–Dette er en fantastisk anerkjennelse av hotellet i sin helhet. Radisson Blu Royal har en unik beliggenhet på bryggen i Bergen, der hele strøket og de historiske bygningene fra Hansatiden står på Unescos liste over verdensarv. Men det er først og fremst de ansattes formidable innsats som nå skal hedres. Jeg er også fristet til å si at dette er en gledens dag vi gjerne feirer med resten av hotell-Norge dette er faktisk første gang på over 10 år at et norsk hotell har klart å kapre en plass på den gjeve listen.

Radisson Blu Royal Hotel har 342 nyrenoverte rom og suiter, og kan skilte med en fabelaktig beliggenhet midt i sentrum ved Fisketorget og shoppingstrøket i Bergen. Konferansefasilitetene dekker et vidt spekter; hotellet har blant annet det største møterommet og bankettsalen i hele regionen.

Foto fra Carlson Rezidor.