Velkommen til Møtebørsen

jon_almaas-600x398

mb-logoJon Almaas (foto) er kveldens konferansier under Møtebørsen og HSMAIs Prisfest 8. januar

For 21. gang arrangeres Møtebørsen, og denne gangen på Oslo Kongressenter onsdag 8. januar. Møtebørsen, årets viktigste begivenhet, er markedsplassen for innkjøpere og selgere av kurs og konferanser, events, incentives, reiser og kongresser, og er lagt opp som et møte mellom profesjonelle selgere og kjøpere.

Møtebørsen er den største møteplassen innen reiseliv, hvor innkjøper av reiselivstjenester møter kurs- og konferansetilbydere.

Den skiller seg fra andre messer med sitt nøkterne og forretningsmessige preg. Utstillernes viktigste “kulisse” er en profesjonell selger, forhandlingsbord og fire stoler. Teksten fortsetter etter bildet.

Møtebørsen

Oslo Kongressenter har løftet seg kraftig på matsiden i året som er gått, og mannen som har æren for dette, heter Bengt Sjöström (under). På kvelden vil det bli servert en nydelig treretters meny under hans ledelse. Under lunsjen vil du merke hvor mye de har løftet seg på matfronten den siste tiden.

Bengt Sjöström

Program MØTEBØRSEN Norge 2014 og påmeldingsskjema, se her.

Påmeldingen til Møtebørsen er binnnende som utstiller og ved eventuelt avbestilling refunderes IKKE pengene tilbake.