MØTEBØRSEN i ny drakt hos Oslo Kongressenter

Street Food

Oslo Kongressenter har løftet seg kraftig på matsiden i året som er gått, og mannen som har æren for dette, heter Bengt Sjöström. På MØTEBØRSEN i januar vil det bli servert en nydelig treretters meny under hans ledelse.

Men allerede under lunsjen vil du merke hvordan Oslo Kongressenter har løftet seg på matsiden. Sammen med HSMAI vil Oslo Kongressenter vise seg frem med Konseptet Street Food, som du kanskje har sett, om du har vært i byer som New York, London osv.

Det er friske smaker, ekte råvarer og genuinitet i produksjon og presentasjon. Du kommer til å like maten, for dette er virkelig, virkelig bra og ekte saker!

Street Food dreier seg også ofte om fusion. Elementer fra Street Food-kokkens hjemland, mikset med inspirasjon fra hans kones hjemland, satt inn i en setting inspirert av det landet maten presenteres i! Elementer og inspirasjon fra Street Food trenger ikke bare serveres på gaten. Dette er perfekt mat for kurs og konferanse, og ikke minst mat for arrangementer, messer og events.

Gled deg!