Siv Christensen ny salgsdirektør i Scandic Norge

Siv ChristensenScandic styrker den kommersielle satsingen i Norge med ansettelsen av Siv Christensen (t.h.) som ny salgsdirektør. Christensen har nærmere 20 års erfaring fra reiselivsbransjen, og vil inngå i ledergruppen, skriver Scandic Norge i en pressemelding.

Med bakgrunn i Scandic Norges solide utvikling de siste årene, og de ambisiøse strategiske målsettingene, skiller hotellkjeden nå salgs- og markedsfunksjonen i to separate kommersielle fokusområder. Til å lede den offensive salgssatsingen, hentes nå Siv Christensen til rollen som salgsdirektør.

– Christensen har svært lang erfaring fra både reiselivs- og hotellbransjen, er ekstremt resultatorientert, og har akkurat den offensive holdningen vi trenger, når vi nå skal vokse videre og befeste posisjonen som nummer én på det norske markedet, sier Scandic Norges administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold.

Betydelig kommersielt potensial

Christensen har fra tidligere tolv års erfaring som salgsdirektør i reisebyråkjeden Berg Hansen, og syv år som salgsdirektør for Norge og Director of Key Accounts Scandinavian Region i Nordic Choice Hotels. Hun kommer sist fra stillingen som Industry Head for reiseliv i Google. Hun tiltrer stillingen som salgsdirektør i Scandic Norge 3. mars.

– Hotellbransjen er i kraftig utvikling, og etter min oppfatning er det Scandic som leder an i denne utviklingen. Kjeden har en tydelig og ambisiøs vekststrategi, og har alle forutsetninger for å lykkes. Det blir spennende å være med på å øke salget, både på det nasjonale og det internasjonale markedet, sier den påtroppende salgsdirektøren.

Spennende og krevende tid

Scandic kjøpte nylig hotellkjeden Rica, og dersom norske og svenske konkurransemyndigheter godkjenner oppkjøpet, vil kjeden telle 84 hoteller i Norge. Samtidig er flere prestisjeprosjekter under utvikling, og flere nye hoteller vil åpne i løpet av 2014. Blant annet åpner det nye Scandic Stavanger City våren 2014 og i august åpner Scandic et av Nordens største kurs- og kongresshotell, Scandic Lerkendal, i Trondheim.

– Jeg trives med å bygge og skape resultater. Mest av alt motiveres jeg av prestasjoner, og jeg opplever at Scandic har en sterk prestasjonskultur. I tillegg er den fasen Scandic nå er inne i, sjeldent spennende og krevende, noe som gjorde det svært enkelt for meg å takke ja til utfordringene, avslutter Christensen.