800 kvadratmeter spa inntar Tjuvholmen

ncks3p5hgsdcpxatgaxx

Ytterst på Tjuvholmen har Oslo fått 800 kvadratmeter velvære. Bassenger, behandlinger og treningsfasiliteter som setter ny internasjonal standard. THIEF SPA har åpnet.

–Endelig er THE THIEF komplett! Vi har lovet Oslo et sted som stjeler deg ut av hverdagen, og på THIEF SPA skal gjestene få en THIEF-følelse for kropp og sjel. Aldri har vi jobba så hardt for at folk skal bli så avslappa, sier Petter A. Stordalen, eier av Nordic Hotels & Resorts, som driver THE THIEF.

THIEF SPA tilbyr Oslos første tyrkiske Hamam, marokkansk Rhassoul og tysk Aufguss. SPAet har eget treningssenter, motstrømsbasseng og en finsk sauna på 25 kvadratmeter.

Bygget er tegnet av de danske arkitektene Schmidt Hammer Lassen. De har hentet inspirasjon fra norsk natur og nordisk lys. Anemone Wille Våge har stått for stylingen. THE THIEFs egen kunstkurator, Sune Nordgren, har håndplukket kunst av norske Tom Sandberg og Marit Følstad.

–Vi har hentet hjem det fremste innen behandlinger, produkter og utstyr. Vi har også fått med oss de dyktigste terapeutene. Nå gleder vi oss til å gi våre gjester behandlinger i verdensklasse, sier Anette Ose, Keeper of the Spa.

THIEF SPA er åpent for alle, men tilbyr medlemskap for faste besøkende. Hotellets gjester kan komme til SPAet iført badekåpe og tøfler. Heisen tar hotellgjestene fra alle etasjer ned til den underjordiske gangen som leder inn til SPAet.

I tillegg til spa, finnes en egen beautysalong med make-up-bar drevet av Jennifer Moi, og en produktshop med godt utvalg av merkevarer som Carita, Ilia, Babor, Priori og Voya.

–SPA har omsider fått fotfeste i Norge, men kvaliteten varierer. Akkurat som hotellet, vil THIEF SPA tilby opplevelser du ikke får noe annet sted. Få steder er vakrere enn Oslo og Tjuvholmen i vannkanten. Om det er ett sted vi skal snakke om å bade i velvære, bokstavelig talt, så må det være akkurat her, sier Jarle Moen, Thief Executive Officer.

Foto fra The Thief