Ny hotelldirektør for flaggskiphotell i Oslo

André Schreiner

André Schreiner (45) er ansatt som hotelldirektør for et av Oslos største konferansehotell, Clarion Hotel Royal Christiania.

–Vi er glade for å ha så dyktige og motiverte direktører som André Schreiner til å lede et av Clarions viktigste flaggskip i Norge, sier Henrik Berghult, kjededirektør for Clarion Hotel.

André kommer fra stillingen som driftsdirektør i Quality Hotel og Quality Resort, og har tidligere jobbet som kjededirektør for Quality Resort. Fra 2000 til 2010 var André hotelldirektør for Quality Hotel & Resort Sarpsborg og fulgte hotellet fra åpning til etablering og utvidelse av hotellet. André har en Master of Business & Marketing fra Oslo Handelshøyskole.

–Dette er rett og slett et drømmeprosjekt, et hotell med like spennende fortid som framtid. Clarion Hotel Royal Christiania ble bygget for OL i 1952, men har like store ambisjoner i dag. Jeg ser frem til å utvikle hotellet videre sammen med dyktige kollegaer, sier André Schreiner, ny hotelldirektør ved Clarion Hotel Royal Christiania.

Clarion Hotel Royal Christiania har i dag 530 rom, en konferanseavdeling med 21 møterom og total kapasitet på 1024 mennesker. Hotellet går en svært spennende tid i møte med planer om ytterligere utvidelse til 800 rom og ny konferansesal med plass til ytterligere 1000 personer.

–Den reisen som hotellet nå står overfor, krever en sterk og drivende dyktig leder som André. Vi er derfor glad for at han har tatt denne utfordringen, sier Berghult.

Foto: André Schreiner. Han tiltrer i stillingen 1. januar 2015.