Ingunn Weekly: Global sertifisering i Revenue Mangement

20 personer har nå blitt godkjent globalt og forbereder seg nå til å delta på workshopen og skal sertifiseres i London på onsdag. Deriblant har vi med oss Cecilie Nygård fra Thon Hotels. Veldig spennende. Sammen med flere av de internasjonale kjedene vil også aktører fra de ledende systemleverandørene som IDeaS og Infor sertifiseres. Det samme vil nykommerne Duetto og PriceMatch gjøre. Dette er gøy og er historisk for oss. Sertifiseringene har alltid vært amerikanske tidligere, men våre respektive RM Advisory Boards i Europa, Asia og Amerika har tilpasset sertifiseringen nå til å bli global. Flere datoer for workshops og sertifisereing vil bli satt opp i ulike hovedsteder både til våren og til høsten.

Parallelt med dette har vi to Think Tanks med 20 deltagere i hver. En for RM og en for Innovasjon og Markedsføring.
Primært på VP nivå. Dette vil dere se mye av fra oss videre. Altså mindre og spissede arrangementer for klart definerte
målgrupper.

Dagen før sertifiseringen har vi den 5. årlige RM konferansen i London etterfulgt av prisfesten vår.

Vi ser frem til noen spennende dager i London på tirsdag og onsdag

Ha en fin helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway