Bente Holm en av «TOP 20 EXTRAORDINARY MINDS IN SALES, MARKETING & TECHNOLOGY across Europe»

HSMAI Europa har utpekt Bente Holm, administrerende direktør i VisitOSLO, som en av de tyve dyktigste innen europeisk reiseliv, eller "TOP 20 EXTRAORDINARY MINDS IN SALES, MARKETING & TECHNOLOGY across Europe". Fotograf: Gunnar Kopperud/Netta Nyman, PhotoWalk/KonferansefotograferingVisitOSLOs administrerende direktør Bente Holm (t.h.) ble utpekt som en av de tyve dyktigste innen europeisk reiseliv, eller «TOP 20 EXTRAORDINARY MINDS IN SALES, MARKETING & TECHNOLOGY across Europe», som HSMAI Europa kåret under en tilstelning på Londons Jumeirah Carlton Tower tirsdag kveld.

Et panel av førende europeiske reiselivsledere valgte henne – og nitten andre – for sitt arbeid, og etter følgende kriterier: kreativitet og innovasjon, topp salgsresultater, markedsføring, omsetning og teknologibaserte kampanjer, utmerkelse i krevende situasjoner, og salgstiltak som har ført til markant bedring.

Panelet sier følgende om Bente Holm (oversatt til norsk):

Før hun tok opp sitt virke som administrerende direktør i VisitOSLO, var Bente Holm direktør i Norway Convention Bureau (NCB) fra 2003 til 2013. Hun er i besittelse av en betydelig arbeidskapasitet, og har lagt for dagen en unik innsats for norsk reiseliv. Hun gjorde seg bemerket i bransjen, ved aktivt å fremme Norge på kongress- og konferansemarkedet, og det med enestående resultater! På UIAs statistikk for internasjonale konferanser, har Norge klatret fra 125 konferanser i 2003, til 196 i 2013, noe som gjør landet til Skandinavias ledende nasjon innen internasjonale kongresser. Nå bruker hun det enestående talentet i sin nye jobb, som administrerende direktør i Norges fremste destinasjonsselskap, VisitOSLO, der hun ser ut til å gjenta bragdene – denne gangen med en dristig markesdsførings-strategi.

Under den feststemte utdelingen av HSMAI European Awards, ble også THE THIEF på Tjuvholmen i Oslo kåret til Årets europeiske Reiselivsmarkedsfører, og tok like godt med seg prisen for beste PR-arbeid.

Feststemt publikum

Eksklusive Jumeirah Carlton Tower ved Hyde Park var åsted for HSMAI Europas femte årlige Revenue Optimisation Conference – og prisutdelingen, som fant sted på kveldstid, med topp atmosfære, fra begynnelse til slutt, og med foredragsholdere i bransjens absolutte verdensklasse.

Kvelden utgjorde en miks av utsøkt bevertning og underholdning, det siste ved sang- og dansegruppen StarWorkers, som holdt et forrykende 1980-tallsshow i tre deler, som vakte hyggelige minner hos de fleste av de tilstedeværende.

Juryen har bestått av:

Peter O’Connor, Professor at ESSEC Business School, juryformann
Professor Dr. Bård Tronvoll, Professor of marketing at Hedmark University and CTF- Service Research Center at Karlstad University
Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Holland
Kerstin Pötzsch, Director International Sales, Robinson Club and leader for the European National Advisory Board in Germany
Michael Nowlis, Dean at Center for Corporate and Professional Education, Stevens Institute of Technology
Alex Gibson, Assistant Head of School, Dublin Institute of Technology
Ingunn Hofseth, President, HSMAI Europe

TOP 20 EXTRAORDINARY MINDS IN SALES, MARKETING & TECHNOLOGY across Europe 2014:

Claire Bilby, Senior Vice President, Sales and Marketing, Disneyland Paris
Bastien Blanc, VP sales, marketing, distribution and business development for Russia & CI, Interstate Hotels
Puneet Chhatwal, Chief Executive Officer, Steigenberger Hotel Group
Lennert de Jong, Commercial Director, citizenM Hotels
Bente Holm, Managing Director, VisitOSLO
Jan Lundborg, VP Revenue Management & Distribution, Scandic Hotels
Christopher Michau, Vice President, Global Partner Group, Expedia
Paul Mulcahy, Senior Vice President Commercial, Mövenpick
Andre P. Privateer, Managing Director, EMEA & Asia, Hotelrooms.com
Frank Reeves, Co-Founder & CEO, Avvio
Jakob Riegger, Co-Founder and Managing Director, TrustYou
Henri Roelings, Founder, Hsyndicate.org
Torsten Rolke, Director Global Revenue & Distribution, Worldhotels
Agnès Roquefort, Senior Vice President Global Revenue Management, Accor
Romain Roulleau, Senior Vice President E-Commerce, Accor
Chinmai Sharma, Vice President Revenue and Distribution, Louvre Hotels
Riko van Santen, Vice President Digital Strategy, Loyalty & Distribution, Kempinski
Marta Varela, Global Director Revenue Management, Meliá Hotels International
Jean-Denis Vaultier, Corporate Director of Pricing, Product Marketing & Performance, iDBUS – SNCF
Arthur Waller, Founding Partner, PriceMatch

Lite foto: HSMAI Europa har utpekt Bente Holm, administrerende direktør i VisitOSLO, som en av de tyve dyktigste innen europeisk reiseliv, eller «TOP 20 EXTRAORDINARY MINDS IN SALES, MARKETING & TECHNOLOGY across Europe». Fotograf: Gunnar Kopperud/Netta Nyman, PhotoWalk/Konferansefotografering