Comfort Hotel satser stort på Bergen Lufthavn

Comfort Hotel Bergen Airport. Foto fra Nordic Choice Hotels.

I kampen om kontrakten for hotellutbygging på Bergen Lufthavn, Flesland, var det Nordic Choice-kjeden Comfort Hotel som stakk av med seieren. Comfort Hotel Bergen Airport skal stå ferdig i februar 2017, skriver kjeden i en pressemelding

– Bergen by står i full blomst! Befolkningsvekst, yrende næringsliv og strategisk byutvikling gjør at regionen kommer til å bli viktigere og viktigere i tiden fremover. Nordic Choice Hotels ønsker selvfølgelig å være med på og bidra til den positive utviklingen, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Comfort Hotel Bergen Airport representerer et enklere møte- og overnattingsalternativ og vil bygges i nærheten av det mer tradisjonelle fullservice konferansehotellet Clarion Hotel Bergen Airport som åpnet i 2007.

– Comfort Hotel Bergen Airport blir et naturlig møtepunkt mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Med bygging av bybanen helt ut til Flesland i 2016 får reisende enkel og rask tilgang til nye, friske møtelokaler, restaurant og overnatting. Et tilskudd som snart vil vise seg helt nødvendig, sier Knut Eivind Berg, kjededirektør i Comfort Hotel.

I 2015 åpner Nordic Choice Hotels ytterligere to hoteller i Bergensområdet. Vestlandets største konferansehotell Quality Hotel Edvard Grieg åpner på Sandsli, og Clarion Collection Hotel Oleana vil tilby gjestene en hjemmekoselig atmosfære på Torgalmenningen midt i sentrum. Med det nye Comfort-hotellet på Flesland får derfor gjestene ulike hotelltilbud tilpasset varierende behov.

Parallelt med byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport utvides Avinor Bergen Lufthavn med en tredje terminal. Med den nye terminalen vil kapasiteten øke til 7,5 millioner, en dobling i forhold til dagens situasjon.

– Vi syns det er flott at næringssentre vokser seg sterke flere steder i landet og prognosene for Bergen er lyse som sola. Vi bygger også for fremtidig utvikling. Bergen, som enhver annen storby, skal ha flotte og moderne overnattings- og møtefasiliteter tilknyttet sin lufthavn så vel som i sentrum, sier Silseth.

Hotellet vil være første byggetrinn i utbyggingen av Bergen Business park, som er under utvikling ved den nye terminalen og Bybanens endestasjon på Flesland.

Foto: Comfort Hotel Bergen Airport. Foto fra Nordic Choice Hotels.