Hotelldirektør ansatt ved Clarion Collection Hotel Oleana

Clarion Collection Hotel Oleana på Ole Bulls plass i Bergen. Foto fra Clarion Collection Hotels

Britt Marie Grieg (43) skal lede nye Clarion Collection Hotel Oleana. Hotellet åpner i hjertet av Bergen sentrum 20.mai og vil garantert sette sitt preg på byen, lover den nye hotelldirektøren, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Clarion Collection Hotel Oleana ligger i historiske omgivelser midt på Torgalmenningen og får 98 rom, tre møterom, innbydende lobby samt bar og restaurant med frokost- og kveldsservering. Hotel Oleana blir det 49. hotellet i Clarion Collection-kjeden i Skandinavia. Clarion Collection er kjent for å tilby det lille ekstra til sine gjester, som gratis kveldsbuffet, høy standard og ekstra gode senger.

– Jeg er ydmyk og stolt over å få denne muligheten. Det er ikke hverdagskost å åpne et hotell med så sentral beliggenhet, midt på byens teater- og kulturgate. Her føler vi at Bergens hjerte banker litt ekstra. Vårt mål er at hotellet skal bli en møteplass for hele byen, med hyggelig atmosfære og høy kvalitet, og der gjestene kan føle seg litt bortskjemt, sier Britt Marie Grieg, nyansatt hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Oleana.

Britt Marie Grieg kommer fra stillingen som husøkonom ved Clarion Hotel Bergen Airport, der hun har jobbet siste 8 år. Hun var en del av kjerneteamet som åpnet hotellet og har også bidratt ved åpninger av flere andre Clarion-hoteller. Britt Marie Grieg har også hotellerfaring fra andre kjeder.

– Britt er en energisk dame og en fantastisk leder, som er opptatt av kvalitet på produkt og opplevelser. Hun søker alltid mulighet for forbedringer og setter virkelig sitt preg på arbeidsplassen. Vi ser stort frem til å få henne med på laget i Clarion Collection, John Kristian Stubban, kjededirektør i Clarion Collection.

Clarion Collection Hotel Oleana åpner 20. mai 2015.

Fakta om hotellet

  • 98 rom og 3 møterom
  • Beliggende på Ole Bulls plass ved Torgalmenningen i Bergen
  • Bar og restaurant
  • Utbygger: Strønen Eiendom
  • Åpner mai 2015

Foto: Clarion Collection Hotel Oleana på Ole Bulls plass i Bergen. Foto fra Clarion Collection Hotels