Verdensberømt fotokunst i P-huset på Tjuvholmen

Audrey Hepburn, fotografert av Terry O'Neill i St. Tropez, 1967. Foto fra kunstnerens eget nettsted.

I helgen viser The Photo Gallery frem fotokunst, av verdensberømte fotografer, som Terry O’Neill, Albert Watson og Mary McCartney, i THE THIEFs parkeringskjeller på Tjuvholmen, skriver hotellet i en pressemelding.

Siri Løining Kolderup, kommunikasjonssjef, THE THIEF (foto fra THE THIEF).
Siri Løining Kolderup, kommunikasjonssjef, THE THIEF (foto fra THE THIEF).

– THE THIEF har allerede revolusjonert hotellkunsten, gjennom sin utsmykning fra toppetasje til kjeller. Nå går vi enda dypere til verks, når Tjuvholmen åpner garasjedørene i P-huset for nye stjerneskudd og verdensberømte fotografer, sier kommunikasjonssjef Siri Løining Kolderup.

The Photo Gallery er et pop-up-galleri for fotokunst, og har tidligere arrangert suksessutstillinger i Gøteborg og Stockholm. I helgen vil galleriet stille ut over 100 verk, signert talenter og verdensberømte fotografer, som Terry O’Neill, Albert Watson, Mary McCartney, Rodeny Smith og Lennart Nilsson.

I forbindelse med helgens utstilling, kommer Terry O’Neill til Oslo. O’Neills karriere som fotograf, tok av på 1960-tallet. Han er kjent for sine ikoniske fotografier, blant annet av sin tidligere kone, og Oscar-vinner, Fay Dunaway, Brigitte Bardot, Elton John og Frank Sinatra.

– Jeg har stilt ut på mange flotte gallerier i byer verden over, men aldri tidligere i en hotellgarasje. Lokalet gir en tøff ramme til fotografiene, som jeg håper publikum vil like, sier O’Neill.

Salgsutstillingen er åpen fredag 6. mars (kl. 09.00 – 19.00), lørdag 7. mars (kl. 10.00 – 18.00) og søndag 8. mars (kl. 10.00 – 18.00), og finner sted i Tjuvholmen P-hus, parkeringsanlegget under THE THIEF.

Toppfoto: Audrey Hepburn, fotografert av Terry O’Neill i St. Tropez, 1967. Foto fra kunstnerens eget nettsted.