Ingunn Weekly: Beste evalueringen

Vi har nettopp gjennomført den årlige Revenue Management konferansen vår i London, og er utrolig glad for den gode tilbakemeldingen.

Hele 96 prosent sa den var «excellent» eller «very good». De øvrige fire prosentene sa den var god.

Vi er takknemlig for å få lov å være med på å sette dagsordenen for de europeiske aktivitetene. Robin Kamark, som i mange år satt i ledelsen i SAS, sa en gang til meg at dersom dere lykkes i London, vil dere kunne lykkes hvor som helst. Jeg håper han har har rett i det, når vi nå har mange spennende oppgaver foran oss, både i Norge og i Europa, og vi er veldig ydmyk i forhold til den store oppgaven. Teksten fortsetter etter bildet.

Chinmai Sharma, Vice President Revenue and Distribution, Louvre Hotels Group under HSMAI Revenue Optimisation-konferansen i London, 24. februar 2015. fotografer: Gunnar Kopperud/Netta Nyman, PhotoWalk/Konferansefotografering
Chinmai Sharma, Vice President Revenue and Distribution, Louvre Hotels Group under HSMAI Revenue Optimisation-konferansen i London, 24. februar 2015. fotografer: Gunnar Kopperud/Netta Nyman, PhotoWalk/Konferansefotografering

Distribusjon står i fokus for svært mange av våre medlemmer nå, og det står på agendaen på mange av våre konferanser innen digital markedsføring, revenue management og resort marketing.

Vi har nå nylig satt sammen et Advisory Board for Event, og etter påske vil tre andre Advisory Boards komme på plass, innen henholdsvis Salg, Resort Marketing og Service Delivery. Skal vi i Norge kunne leve opp til det som det blant annet ble snakket om hos Innovasjon Norge i dag, i forbindelse med deres #Drømmeløftet, må servicen styrkes betraktelig i Norge, så Service vil stå sterkt på agendaen for HSMAI fortsatt – nå også med et eget Advisory Board.

Ser frem til et godt samarbeid

Ha en god helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Frédéric Toitot, Director RM programs & careers, Global Revenue Management Accor under HSMAI Revenue Optimisation-konferansen i London, 24. februar 2015. fotografer: Gunnar Kopperud/Netta Nyman, PhotoWalk/Konferansefotografering