18 Best Western-hoteller i stockholmsområdet

Ved årsskiftet 2015–2016 forsterker Best Western sin posisjon i Stockholm, når Hotel Prince Philip blir medlem i kjeden, som for øvrig utgjør verdens største hotellfamilie, i følge en pressemelding.

Best Western Hotel Prince Philip er et moderne forretningshotell, beliggende i Skärholmen, sør i Stockholm. Hotellet, inkludert de 208 rommene, skal nå oppgraderes, for å bli et Best Western Plus-hotell. Gjestene tilbys fri tilgang til hotellets fitness-senter og relaxavdeling, og på kveldstid kan de nyte en middag i hotellets restaurant, ”Calle P”. Hotellet har fri parkering, og det er flere joggeruter og vandrestier i nærheten.

Hotellet har ti nyrenoverte konferanserom, det største har plass til 100 personer. I hotellets konferansecafé har konferansegjestene fri tilgang til både kaffe og te, så vel som små fristelser, som popcorn og softis.

Hotellet er nabo til shoppingsenteret SKHLM, med mer enn 200 butikker. Det ligger veldig nær Kungens Kurva, og verdens største Ikea-varehus. Man kommer seg enkelt til hotellet med bil. Ti minutter fra Stockholmsmessen, og cirka 15 minutter fra Stockholm sentrum, med bil eller T-bane. Til Arlanda, som ligger 45 km fra hotellet, tar det 50 minutter med bil.

– Etter å ha gjort en grundig gjennomgang av ulike samarbeidspartnere, er vi glade for at vi har valgt Best Western. Best Western er et sterkt varemerke i Sverige, og vi er overbevist om at når vi nå blir et Best Western-hotell, kommer det til å gi oss nye gjester, samtidig som vi får tilgang til et godt system, sier Helge Krogsbøl, Vice President, Director Operations Scandinavia Pandox AB.

– Vi er veldig glade for at Pandox velger et av Best Westerns varemerker for Hotel Prince Philip, sier Johan Kukacka, CEO, Best Western Scandinavia.

– Hotel Prince Philip kommer til å komplettere vårt tilbud i stockholmsområdet, og det er gledelig at vi nå kan tilby våre gjester hotell i denne delen av Stockholm også.

Foto: Fra et av rommene på Best Western Hotel Prince Philip i Stockholm. Foto fra Best Western Hotels