Sesongåpning i Trysil, Hemsedal og Vemdalen

Endelig er ventetiden over! Fredag 27. november åpner SkiStars skianlegg i Trysil og Hemsedal. I Åre, som arrangerer verdenscuprenn i Luciahelgen, er også åpningsforberedelsene i full gang, skriver SkiStar i en pressemelding.

I tillegg til Hemsedal og Trysil, åpner SkiStars svenske destinasjon, Vemdalen samme dag.

I Hemsedal er det så langt kommet 20 centimeter natursnø, Trysil har fått 15 centimeter. Begge steder er snøleggingen i gang, og værprognosen for kommende uke ser riktig lovende ut.

– Det er meldt kaldt og fint vær for snøproduksjon. Nå gleder vi oss stort til å komme i gang, og det blir fine forhold åpningshelgen. Heisene åpner klokken 09.00, da er vinteren her på ordentlig, sier en fornøyd Kenneth Larsen, salgs- og markedsansvarlig i SkiStar Hemsedal. Teksten fortsetter under videoen.

I Trysil er stemningen like god som i Hemsedal. Alle gleder seg til sesongstart, og åpningshelgen er det Trysil Skitestival, der alle som vil, kan få prøve sesongens ski- og brettnyheter.

– Fjellet er hvitt, og det er mange gjester som ringer og spør om når sesongen starter. Med forbehold om at værprognosen som foreligger slår til, blir det en bra sesongstart. Interessen for ski og skiferie er rekordstor. Så langt har vi i SkiStar en økning på hele 25 prosent* på det norske markedet, sammenlignet med samme periode i fjor, sier Jan Linstad, driftssjef i SkiStar Trysil.

Mer informasjon om vær, føre, heiser og bakker på skistar.com

*SkiStars norske bookingstatistikk per 6. oktober 2015