Britannina Hotel solgt

Thon Hotellbygg AS har solgt alle aksjer i Britannia Eiendom AS (Britannia Hotel i Trondheim) til E. C. Dahls Eiendom AS. Thon Hotels vil fortsette å drive hotellet frem til 1. juli 2016. Deretter avsluttes driften, og hotellet stenges for en periode, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

E. C. Dahls Eiendom AS har, sammen med sine eiere i Reitangruppen, planer om en betydelig rehabilitering av hotellet. Dette kan også omfatte riving og gjenoppbygging av deler av eiendomsmassen.

Selskapet har et mål om at Britannia Hotel skal fremstå med nye, moderne og effektive løsninger, tilpasset den opprinnelige stilen, når hotellet åpnes på nytt. Det forventes således at hotellet vil måtte holdes stengt i en periode på 15-18 måneder.

Foto: Britannia Hotel i Trondheim. Foto fra Thon Hotels