«Grease» til Royal Caribbeans «Harmony of the Seas»

Grease er et show som passer alle aldre, de kjente låtene vil garantert få gjestene til å reise seg i setene. Som det første rederiet med Broadway-forestillinger ombord, er det også passende at vi er de første til å bringe Grease til sjøs, sier Ellen Stebekk i Royal Caribbean, i en pressemelding fra rederiet.

Som en del av Royal Caribbeans prisbelønte Broadway tilbud, kan gjestene ombord ta del i forestillinger som Queen, med We Will Rock You, ombord på «Anthem of the Seas», historiefortelling om ABBAs tidløse sanger i Mamma Mia!, ombord på «Allure of the Seas», en av verdens mest elskede musikaler, Cats ombord på «Oasis of the Seas», Saturday Night Fever ombord på «Liberty of the Seas», og nå, Grease ombord på «Harmony of the Seas».

«Harmony of the Seas» vil spenne over 16 gjestedekk, omfatte 227.000 brutto registertonn, bære 5497 gjester, fordelt på 2747 lugarer. Oasis-klassen er, ifølge rederiet, et arkitektonisk vidunder, hvor Royal Caribbean tilbyr et eksklusivt konsept, med syv spesialområder, med blant annet Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa og Fitness Center, show og underholdning, og barneklubber.

Foto: Fra dekkene ombord på «Harmony of the Seas». Foto fra Royal Caribbean