Karin Nyman ny kommunikasjonsdirektør i SAS

Karin Nyman har fått jobben som ny kommunikasjonsdirektør i SAS. Hun er for øyeblikket markeds- og kommunikasjonsdirektør i det svenske pleie- og omsorgsselskapet Ambea, og tiltrer den nye stillingen i mars 2016, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

Nyman får dermed ansvar for det overordnede kommunikasjonsarbeidet i SAS, både internt og eksternt. Hun kommer til å rapportere til Chief of Staff Carina Malmgren Heander.

– Vi er svært fornøyd med rekrutteringen av Karin Nyman. Hennes erfaring innenfor både endringsarbeid og strategisk kommunikasjon, vil bidra til å forsterke vårt kommunikasjonsarbeid, både internt og eksternt, sier Heander.

Karin Nyman har jobbet som markeds- og kommunikasjonssjef siden 1997, de siste åtte årene i Ambea, med datterselskapene Vardaga og Nytida, samt på Carema Sjukvård. Tidligere har hun også jobbet som markeds- og kommunikasjonssjef i blant annet Citat og Sybase.

– SAS befinner seg i en interessant fase, med både store muligheter og utfordringer. Det er stor interesse for selskapet, og jeg ser frem til å lede arbeidet med å utvikle SAS’ arbeid med kommunikasjon. Jeg kommer fra et selskap som har gjennomført et vellykket endringsarbeid de siste årene, der kommunikasjon har spilt en sentral rolle. Den erfaringen kommer jeg til å benytte meg av, i min nye rolle.

Karin Nyman erstatter Marta Tiberg, som går videre til nye utfordringer utenfor SAS.

Foto: SAS’ påtroppende kommunikasjonsdirektør Karin Nyman. Foto fra SAS.