Årets julegave: Thon Hotels selger 2000 Justin Bieber-konsertpakker

Justin Bieber kommer til Norge med sin Purpose World Tour 23. september 2016. Thon Hotels har forhåndssalg på hele 2000 konsertpakker, med hotell og konsertbillett. Salget åpnet mandag morgen, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

Musikken til Justin Bieber har nådd nye høyder, og det er ikke ofte en artist treffer så mange med musikken sin. Nå kommer superstjernen til Norge, etter sin turné i USA og Canada. Bieberfansen vil igjen få muligheten til å oppleve superstjernens fantastiske live-show, høre alle hans nye hits, sammen med de store klassikerne. 23. september 2016 står han igjen på scenen på Telenor Arena.

Slik kan du sikre deg billetter

Thon Hotels selger over 2000 konsertpakker, som inkluderer hotellrom og billett til Justin Bieber-konserten. Vi oppfordrer alle til å kjøpe konsertpakkene via thonhotels.no, da det ved stor pågang kan det være vanskelig å bestille gjennom Thon Show & Scene på tlf og e-post.

– Vi er sikre på at dette blir en svært populær julegave for mange Justin Bieber-fans, og at konsertpakkene raskt blir revet bort. Vi vil derfor oppfordre både foreldre og voksne Bieber-fans til å handle nå, sier markedsdirektør i Thon Hotels, Birgitte Viddal Lunde.

Det er 18-års aldersgrense for kjøp av konsertpakke, og den gjelder for alle hotellene i Oslo. Øvrige bestillingsbetingelser finnes på thonhotels.no. Ordinært billettsalg starter torsdag 17. desember kl. 9 på Billettservice.

Albumet slår alle rekorder

Det nye albumet, Purpose, har allerede toppet listene i 100 land, med flere singler samtidig. Albumet knuser tidligere rekorder så mange steder, at det blir vanskelig å ramse opp. Han har nylig hatt hele 17 sanger på Billboard Hot 100 samtidig, og albumet er streamet utrolige 200 millioner ganger, bare den første uken.

Turneen Purpose World Tour er innom over 30 byer i Europa, blant annet England, Frankrike, Tyskland, Spania. Og til stor glede for våre norske Bieber fans, står Norge også på denne listen.

Foto: Justin Bieber. Promofoto fra justinbiebermusic.com