Norwegian Cruise Line «World’s Leading Large Ship Cruise Line» igjen

Norwegian Cruise Line er igjen blitt kåret til World’s Leading Large Ship Cruise Line av World Travel Awards, og det er nå fjerde år på rad at rederiet er blitt hedret med denne utmerkelsen. I år vant de i tillegg i kategorien World’s Leading Cruise Line Website, heter det i en pressemelding fra rederiet.

Prisene ble delt ut til Norwegian Cruise Line på den 22. årlige World Travel Awards Grand Final Gala, som ble avholdt den 12. desember 2015, i El Jadida i Marokko. Tusenvis av reiselivs-eksperter fra hele verden stemmer på den årlige prisutdelingen, og hedrer reiseselskaper som tilbyr fremragende produkter og kundeservice.

I tillegg til prisen for beste Large Ship Cruise Line Worldwide, fikk Norwegian Cruise Line også anerkjennelse av World Travel Awards som Europe’s Leading Cruise Line, for åttende år på rad, samt som Caribbean’s Leading Cruise Line, for tredje år på rad.

– Vi er overlykkelig for å igjen bli hedret som en global leder i reiselivsbransjen, og vi takker alle reisepartnere, industrieksperter og gjester som stemte på oss, sier Andy Stuart, President og Chief Operating Officer i Norwegian Cruise Line, og fortsetter:

– Vi er veldig stolte av denne utrolige prestasjonen, som er et bevis på vårt engasjement for alle deler av flåten vår, og vårt hardt arbeidende mannskaps hengivenheten til å gi gjestene en enestående ferieopplevelse.

Norwegians fjorten Freestyle Cruising-fartøyer seiler på en rekke spennende reiseruter, fra Karibia til Panamakanalen, Sør-Amerika og den meksikanske riviera. Rederiets nyeste skip, «Norwegian Escape» og «Norwegian Getaway», cruiser i Karibia året rundt, fra Miami.

Rederiet har i tillegg seks fartøyer som seiler i Karibia og Bahamas, fra praktiske steder, som New York, Tampa, Port Canaveral (Orlando), New Orleans og Houston. «Norwegian Sun» seiler for øyeblikket på vekslende 14-netters reiseruter i Sør-Amerika, mens «Norwegian Jewel» seiler på syv-netters reiseruter til den meksikanske riviera. «Norwegian Epic» seiler på Middelhavet, fra Barcelona, denne vinteren, mens «Pride of America» seiler ukentlig, på øyturer i Hawaii, med 100 timer i havn.

World Travel Awards har sett og anerkjent fortreffelighet blant selskaper som er involvert i den globale reise- og turismeindustrien siden 1993, og har satt høye standarder for alle sine deltagere.

Foto: Norwegian Cruise Lines «Norwegian Escape». Foto fra Norwegian Cruise Lines