Blant verdens beste hoteller

THE THIEF er listet på det prestisjefylte magasinet Condé Nast Travelers Gold List 2016, i selskap med de beste hotellene i verden. Reisemagasinet har for første gang tatt med et norsk hotell på denne listen, hvor kun 150 hoteller i verden er med, skriver hotellet i en pressemelding.

Condé Nast Traveler er hotellbransjens Michelin-guide. En bibel for alle som er opptatt av reiseopplevelser i verdensklasse. Hvert år publiserer magasinet sin Gold List, med de beste hotellanbefalingene for neste år, og i 2016-utgaven er THE THIEF på listen.

– Vi er ekstremt stolte. Å bli inkludert på denne listen er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt. I Sverige, Danmark, Tyskland og Spania er det for eksempel listet kun ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Vi håper leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo og Tjuvholmen, sier Jarle Moen (under), hotelldirektør på THE THIEF.

Jarle Moen, Thief Executive Officer, THE THIEF. Foto fra THE THIEF
Jarle Moen, Thief Executive Officer, THE THIEF. Foto fra THE THIEF

Da hotellet åpnet dørene i 2013, kapret THE THIEF en plass på magasinets The Hot List 2013, listen over de beste nye hotellene i verden. Tre år senere er hotellet inkludert på The Gold List 2016, og i tillegg rangert på 22. plass på Condé Nast Travelers-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa.

– At THE THIEF nå rangeres som et av verdens beste hoteller, av selveste Condé Nast Traveler, er vanvittig stort. Ambisjonene var skyhøye fra dag én. Vi skulle skape et hotell med kvalitet, ned til hver minst detalj. Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er imidlertid en plass på The Gold List 2016 nærmest for ambisiøst for et norsk hotell, sier Petter A. Stordalen.

Toppfoto: THE THIEF by night. Fotograf: Marte Garmann